Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Korona-huolet peruvat maastohiihdon maailmancupin seuraavan kisaviikonlopun

Les Rousses Ranska
AOP

Korona aiheuttaa jälleen lisää päänvaivaa kansainväliselle huippu-urheilulle, kun heikentynyt epidemiatilanne aiheutti maastohiihdon maailmancupin Les Rousses’n -kisaviikonlopun perumisen.

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa se taustoittaa päätöstä.

– Koska huolestuneisuus kansainvälisten tapahtumien järjestämisestä nykyisessä pandemiatilanteessa ja omikron-variantin virulenssi kasvaa, Ranskan Les Rousses’n, Ranskan hiihtoliiton FFS:n ja ranskalaisviranomaiset päättivät perua FIS:n maastohiihdon maailmancupin osakilpailun, joka oli tarkoitus järjestää 14.-16. tammikuuta 2022.

Tiedotteen mukaan kaikista ponnisteluista huolimatta muuttuvat rajoitukset ja tulevat uudet määräykset eivät taanneet kaikkien sidosryhmien turvallisuutta ja siksi päätös tehtiin etukäteen. MM-kalenteria tullaan myös muokkaamaan tilanteen mukaisesti.

Maastohiihdon maailmancupin kalenterissa ovat enää vain Slovenian Planicassa kilpailtavat kaksi kilpailua ennen Kiinan Pekingin talviolympialaisia.

Planicassa hiihdetään 22. tammikuuta perinteisen hiihtotavan sprintti ja 23. tammikuuta yhdistelmäkilpailut.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu