Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori Australiassa kolmannelle kierrokselle

Emil Ruusuvuori Pietarin turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori on aloittanut uuden tennisvuoden äärimmäisen vahvasti. Tällä hetkellä Ruusuvuori on mukana Melbournessa pelattavassa ATP Set -turnauksessa, jossa voittajalle on palkintona 250 pistettä. Turnauksessa ykkössijoitettuna on Espanjan Rafael Nadal.

Emil Ruusuvuori eteni Melbournessa kolmannelle kierrokselle eli puolivälieriin ATP Summer Set -turnauksessa. Ruusuvuori kaatoi toisen kierroksen ottelussaan isäntämaan Jordan Thompsonin kolmessa erässä 2-1 (7-6, 5-7, 6-3) -lukemin ja kohtaa puolivälierässä Slovakian Alex Molcanin, joka kaatoi toisella kierroksella neljänneksi sijoitetun Belgian David Goffinin.

Ruusuvuori voitti ensimmäisen erän katkaisupelissä. Erän 12 pelin aikana ei nähty yhtään murtoa ja murtopallojakin oli tarjolla yhteensä vain kolme kappaletta. Ruusuvuori antoi toisessa syöttövuorossaan Thompsonille yhden ja Thompson heti seuraavassa syöttövuorossa kaksi suomalaiselle, mutta kumpikaan ei onnistunut etenemään murrolla isompaan johtoon. Katkaisupelissä Ruusuvuoren syöttö toimi ja hän antoi vastustajalleen vain yhden minimurron ja hoiti tämän 7-3 -lukemin nimiinsä.

Toisessa erässä Ruusuvuori karkasi jo murrolla 4-2 -johtoon, mutta menetti 4-3 -tilanteessa syöttönsä ja uudelleen oltuaan 6-5 -lukemin tappiolla, joten ottelussa tarvittiin kolmas sekä samalla ratkaiseva erä. Kolmannessa erässä Ruusuvuori ei enää töhöillyt syöttönsä kanssa, vaan antoi ainoastaan yhden murtopallon Thompsonille koko erässä ja mursi itse vastustajansa kahdesti vieden erän nimiinsä 6-3 -lukemin.

Mikä suomalaistykki voittaa omassa puolivälierässään slovakialaisen haastajan, niin Ruusuvuori kohtaa välierässä suurella todennäköisyydellä Rafael Nadalin, joka pelaa puolivälierässä joko Alexei Popyriniä tai Hollannin Tallon Griekspooria vastaan.

Australian avoin tennisturnaus käynnistyy reilun viikon kuluttua maanantaina 17. tammikuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis