Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Cleveland Cavaliers voittoon NBA-kierroksella

Darius Garland Cleveland Cavaliers.
AOP

NBA:ssa pelattiin jälleen iso ottelukierros, kun vuorossa oli kaikenkaikkiaan yhdeksän ottelua. Suuria yllätyksiä ei kierroksella nähty, mutta kotipeliputkensa tappioon päättänyt Cleveland Cavaliers palasi jälleen voittojen tielle, kun joukkueen vieraskiertue alkoi Portlandista.

Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers näytti kaapin paikan vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussaan Portland Trail Blazersille kaatamalla tämän 114-101 -lukemin. Cavaliers aloitti ottelun vahvasti edeten puoliajalle kymmenen pisteen johdossa. Kotijoukkue kavensi kolmannella neljänneksellä eron neljään pisteeseen, mutta vieraat marssivat siitä huolimatta tyylikkääseen vierasvoittoon selvällä erolla.

Cavaliersin tehokkain pelaaja ottelussa oli Darius Garland, joka heitti 26 pistettä, antoi kuusi syöttöä ja otti yhden levypallon. Yhdysvaltalaiselle kertyi ottelussa peliaikaa vajaat 39 peliminuuttia. Vierailta ainoana tupla-tuplassa onnistui Jarrett Allen, joka heitti 13 pistettä ja otti saman verran levypalloja. Suomalaistähti Markkanen pelasi ottelussa reilut 33 minuuttia ja heitti 15 pistettä ja antoi viisi syöttöä. Markkanen osui ottelussa kahdessa kolmosessa kuudesta yrityksestä.

Cavaliers kohtaa seuraavassa ottelussaan Golden State Warriorsin, joka on kakkosena NBA:n läntisessä konferenssissa.

LeBron James johdatti Lakersin kotivoittoon

Los Angeles Lakers otti neljännen voiton putkeen NBA:ssa kaatamalla länsirannikon kiertueella olevan Atlanta Hawksin 134-118 -lukemin. Lakersin voiton takuumiehenä oli tuttuun tyyliin LeBron James, joka heitti 32 pistettä, otti kahdeksan levypalloa ja antoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä. James pelasi ottelussa 36.30 minuuttia.

Kotijoukkueelta tupla-tuplassa onnistui Russell Westbrook, joka pelasi ottelussa reilut puoli tuntia. Westbrook otti hieman erilaisemman tupla-tuplan, kun kokenut takamies otti 11 levypalloa ja antoi 13 syöttöä, mutta jäi pisteissä yhdeksään. Westbrookin pelitilanteiden heittovarmuus oli ainoastaan 29 prosenttista ja kolmesta vapaaheitosta Westbrook onnistui vain yhdessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo