Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Venäläinen ammattinyrkkeilijä menehtyi oltuaan kymmenen päivää koomassa tyrmäyksensä jälkeen

nyrkkeily
AOP

Venäläine 26-vuotias ammattinyrkkeilijä Arest Saakyan tuli maanmiehensä Igor Semerninin tyrmäämäksi viime viikolla miesten välisessä ottelussa. Saakyan kiidätettiin sairaalaan, missä mies menehtyi tajuihinsa tulematta kymmenen päivää myöhemmin.

26-vuotias armenialaissyntyinen Venäjän kansalainen Arest Saakyan otteli yhdeksännessä ammattilaisottelussaan. Vastustaja Igor Semernin tyrmäsi Saakyanin kahdeksannessa erässä. Ottelu käytiin Rave Boxing Clubilla Venäjän Toljatissa.

Semernin päätti ottelun murskaavalla vasemman käden lyönnillään, joka johti Saakyanin kaatumiseen kehään tyrmättynä. Venäläinen makasi jonkin aikaa kehässä tajuttomana samalla, kun hänelle suoritettiin hoitotoimenpiteitä. Hänet kuljetettiin sitten tajuttomana sairaalaan, jossa hän oli koomassa kymmenen päivää.

Myöhemmin Saakyanin perhe ilmoitti, että Saakyan oli menehtynyt tuhoisiin vammoihinsa kuluvana viikonloppuna.

Saakyanista tuli ammattilainen vuonna 2018, ja hän voitti neljä ensimmäisestä viidestä ottelustaan ​​tyrmäyksellä. Ammattilaisuran alku huipentui WBC Asian Boxing Councilin hopeisen keskisarjan mestaruuteen. Mestaruusottelussa Saakyan voitti Thaimaan Theerawat Yoohanngohin Bone Night Clubilla Thaimaan Pattayalla yksimielisillä tuomariäänillä.

Venäläinen kärsi sen jälkeen kaksi tappiota ennen kuin palasi voittojen tielle syyskuussa 2021. Hän voitti Uzbekistanin Khusan Yuldaševin toisessa erässä.

Kohtalokkaassa ottelussa Semernin oli tyrmäyshetkellä tuomarien pistekorteissa edellä kaikkien tuomarien osalta. Aleksader Kalinkinin antamat pisteet olivat 68-66, Andrei Makeichevin pisteet olivat 70-63 ja Aleksei Paramonovin pisteet olivat 69-65.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit