Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

IL: Verohallinto hakee lentopalloseura Kokkolan Tiikereitä konkurssiin

Kokkolan Tiikerit Mestaruusliiga
AOP

Verohallinto hakee lentopallon Mestaruusliigassa pelaavaa Kokkolan Tiikereitä konkurssiin. Asia on tullut vireille Pohjanmaan käräjäoikeuteen 10. tammikuuta 2022.

Kokkolan Tiikerit Ry:n toiminnanjohtaja Jussi Jokinen vahvisti asian ja kertoi, että kyse on ”muutamasta kymmenestä tuhannesta eurosta”.

– Meillä on neuvottelut kesken. Konkurssihakemus tuli vähän yllätyksenä.

– Meillä on ollut maksusuunnitelmat, mutta siellä on vähän väärää tietoa yhden kuukauden osalta, joten saldot olivat kasvaneet. Uskon, että tuosta neuvotteluteitse päästään ratkaisuun, Jokinen kommentoi.

Toiminnanjohtaja uskoo, että ratkaisu löytyy.

– Jos asioista ei päästä sopimukseen, niin ainahan ne uhkaavat tulevaisuutta. Meillä on kuitenkin ollut ihan hyvä yhteistyö ja olemme pystyneet tekemään maksusopimuksia, niin emmeköhän pääse tässäkin normaaliin ratkaisuun.

Elokuun lopussa 2021 Verohallinnon velkoma summa oli 51 064 euroa.

Jokisen mukaan koronapandemia on tehnyt loven seuran talouteen. Ottelutapahtumien kassavirta on heikentynyt.

Tiikereillä on viimeisen kolmen vuoden ajalta kymmeniä maksuhäiriömerkintöjä, joita on myös maksettu. Viime vuoden alussa Kokkolan kaupunki peri Tiikereiltä yli 25 000 euron edestä saatavia. Viimeaikaisista merkinnöistä suurin osa on perintäyhtiö Intrum Oy:n julkisia maksukehotuksia.

– Meillä on eläkevakuutusmaksuja rästissä, ja niistä on maksusuunnitelma vahvistettu. Lähtökohta velkojiemme kanssa on, että kaikki maksetaan. Vaihtoehtoja ei ole, jos haluaa näissä hommissa pysyä.

Pelikentällä Tiikereillä kulkee. Kokkolalaisjoukkue on miesten Mestaruusliigassa neljäntenä. Tiikerit on kolminkertainen miesten Suomen mestari (2013, 2015 ja 2016), ja viime kaudella se voitti SM-pronssia.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo