Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Trinidadjatobagolainen olympiamitalisti Deon Lendore menehtyi auto-onnettomuudessa

Deon Lendore entinen pikajuoksija Trinidad ja Tobago
AOP

Deon Lendore, Trinidadin ja Tobagon olympiapronssia voittanut pikajuoksija ja entinen yliopistomestari Texas A&M:n riveissä, kuoli autokolarissa Yhdysvaltojen Texasissa.

29-vuotias Deon Lendore, joka toimi Texas A&M -yliopistossa vapaaehtoisena apuvalmentajana ammattilaisuransa ohessa, kuoli maanantaina sen jälkeen, kun hänen autonsa ajautui keskilinjan yli, otti kylkiosuman toiseen ajoneuvoon ja törmäsi sitten maastoautoon, kersantti Bryan Washko, Texasin yleisen turvallisuuden osaston tiedottaja kertoi poliisitiedotteessa.

Texas A&M:n valmentaja Pat Henry puolestaan kertoi, että Lendore oli ajamassa kotiin harjoituksista, kun onnettomuus tapahtui.

Lendore kuoli tapahtumapaikalla. Tietojen mukaan maastoauton kuljettaja, 65-vuotias nainen, vietiin sairaalaan vakavien vammojen vuoksi. Lendoren aiemmin törmäämän ajoneuvon kuljettaja ei loukkaantunut. Onnettomuuden syytä tutkitaan.

Lendore juoksi vuosien 2012, 2016 ja 2020 kesäolympialaisissa ja ankkuroi Trinidad ja Tobagon pronssimitaliin 4 x 400 metrin viestissä Lontoossa vuonna 2012. Vuonna 2014 hän voitti 14 kilpailua 400 metrillä ja voitti NCAA:ssa sisä- ja ulkomestaruudet.

– Hän ilmensi toivoa ja iloa joka kerta, kun hänen jalkansa laskeutuivat radalle, Trinidad ja Tobagon urheilu- ja yhteisökehitysministeri Shamfa Cudjoe muisteli lämmöllä.

– Hän oli todellakin edelläkävijä, elämä meni liian aikaisin. Kiitämme häntä kaikesta, mitä hän on tehnyt, ja ansioituneesta ja ahkerasta palvelusta Trinidad ja Tobagolle.

Lendore vietti viimeiset kaksi vuotta vapaaehtoisena apuvalmentajana Texas A&M:ssä samalla kun hän jatkoi ammattilaisuraansa.

– En voi edes ilmaista tätä menetystä. Vuosien mittaan suhteemme oli muuttunut niin, että hän ei ollut vain yksi valmentamani urheilija, vaan häntä rakastivat niin vaimoni, lapseni kuin lapsenlapsenikin. Hän oli osa perhettäni. Se sattuu, se sattuu todella, valmentaja Henry suree.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020