Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Länsiväylä: Espoon Serenan laskettelukeskus koki kovia hurjastelijan käsissä

laskettelu
AOP

Espoolainen Serenan kylpylä- ja laskettelukeskus joutui törkeän liikennekäyttäytymisen kohteeksi, kun tuntemattomaksi jäänyt autoilija murjoi laskettelukeskuksen yhtä rakennusta.

Pohjois-Espoossa sijaitseva kylpylä- ja laskettelukeskus Serena lupaa palkkion vihjeestä, joka johtaa hiihtokeskuksessa torstaina 13.1. aamuyöllä mittavat vahingot aiheuttaneen Ford-kuljettajan kiinni jäämiseen.

Puistojohtaja Jouko Järvinen kertoo, että auto taltioitui valvontakameraan, mutta kuljettajaa ei ole vielä varmuudella tunnistettu. Muutama vihje kuljettajasta on saatu sen jälkeen, kun hiihtokeskus julkaisi Facebookissa kuvia ja tietoja tapahtumapaikalta, Järvinen sanoi perjantaina iltapäivällä.

Järvisen mukaan vaaleansinisellä Ford Focus -farmariautolla (vuosimalli 2002–2005) ajanut kuljettaja kaahasi päin hiihtokeskuksen seinää kello 02.50 aamuyöllä. Törmäys runteli ulkoseinää ja wc-tiloja.

Järvisen mukaan hiihtokeskus ei julkaissut kuvia epäillystä autosta yksityisyydensuojasyistä. Hän vetoaa myös, ettei sosiaalisessa mediassa arvuuteltaisi tai julkaisi autoilijan tietoja, mikäli sellaisesta tulisi vihiä.

– Tiedot ja vinkit asiasta pyydetään toimittamaan suoraan poliisille tai Serenalle, Järvinen sanoi.

Järvisen mukaan Serenan parkkipaikalla on ollut aikaisemminkin kaahailua yöaikaan. Kaahareiden hillitsemiseksi parkkipaikalle on laitettu betoniporsaita.

– Tällä kertaa kuljettaja ajoi paikalle suoraa tietä.

Järvisen mukaan ilmiöön puututaan jatkossa entistäkin tarmokkaammin.

– Serena on tärkeä paikka perheille ja vakuutamme, että se on turvallinen.

Lähde: Länsiväylä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu