Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Timo Nurmoksen valmennettaville kaksi voittoa Solvallan finaalikierroksella

Timo Nurmos Prix de'Amerique
AOP

Ruotsin raviviikon päätapahtuma Tukholmassa Solvallan raviradalla tarjosi tasokkaat ravit lauantaina, kun vuorossa oli Ruotsin divisioonafinaalit. Suomalaisista mukana oli Antti Veteläisen valmennettava ja ohjastama Astrum luokka ykkösen finaalissa. Parasta jälkeä teki jälleen valmentajarintamalla ansionsa kerännyt Timo Nurmos.

Readly Expressin kanssa Ranskan Vincennesissä legendaarisen Prix de’Ameriquen voittoa vuonna 2018 juhlinut Timo Nurmos sai juhlia myös lauantain divisioonafinaaleissa Ruotsin pääradalla Solvallassa. Nurmoksen valmentamat ja Örjan Kihlströmin ohjastamat Amalencius B.B. sekä päätöskohteen Champ Lane juhlivat voittoja.

Amalencius B.B. kiersi kovassa avauksessa kolmatta rataa pitkin keulaan ja tyylitteli voittoon toisessa perättäisessä juoksussaan ajalla 14,2a, joka jäi reilusti reilu viikko sitten ajetusta voittoajasta. Lähdössä oli mukana myös Antti Veteläisen valmentama sekä ohjastama Astrum ajoi ensin keulaan ja otti kakkosrahat ylivoimaisen voittajan selästä. Amalencius B.B. kasvatti voittosummaansa 220 tuhannella kruunulla ja Veteläisen ajokki tienasi 110 tuhatta kruunua. Mika Forssin ohjastama M.T. Oberon oli kuolemanpaikalta todella rehti kolmas lähdössä.

Nurmoksen toinen valmennusvoitto tuli päätöskohteesta, kun Kihlström ajoi Champ Lanen keulaan ja hallitsi siitä aiemman hevosen tavoin tyylikkäästi voittoon. Champ Lane juoksi vailla ongelmia ajan 13,5 ja nappasi tililleen 220 tuhatta kruunua.

Nelivuotiaiden orien ja ruunien lähdössä Nurmoksen valmennettava sekä Jorma Kontion ohjastama Ciak Bi jäi johtavan selkään pussiin. Hevoselle jäi hieman jossiteltavaa Kihlströmin ohjastaman Vinci Nicen voittamassa lähdössä.

Nurmoksen päivän neljäs ajokki 7-vuotias tamma Dixie Brick laukkasi Kontion ohjastamana itsensä hylätyksi ravien ensimmäisessä lähdössä, jonka voitti suursuosikki Racing Brodda Rikard N. Skoglundin ohjastamana.

T75 tulokset

L1 Beartime
L2 Piemonte
L3 Vinci Nice
L4 It’s A Girl
L5 Amalencius B.B.
L6 Hazard Boko
L7 Champ Lane

7 oikein arvo 1496,70 euroa

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut