Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Argentiinan kulttipelaaja palaa pitkältä tauolta tenniskentille

Juan Martin del Potro palaa kentille.
AOP

Tennismaailmassa nähdään todella mielenkiintoinen tapahtuma tällä viikolla, kun Argentiinan Buenos Airesissa pelattavassa ATP-turnauksessa paluun pelikentille tekee entinen US Open voittaja Juan Martin del Potro. “Tandilin torni” -lempinimeä kantava kokenut argentiinalainen on pelannut viimeksi vuonna 2019.

Tenniksessä koetaan vuoden 2022 alun kunniaksi hieno hetki, kun entinen ATP-listan kolmospelaaja Juan Martin del Potro palaa kentille kotimaansa pääkaupungin Buenos Airesin ATP-turnauksessa. 33-vuotias del Potro on kärsinyt viime vuosien aikana niin ranne- kuin polvivammoistakin, mutta nyt tilanne näyttää siltä, että sympaattinen argentiinalainen on valmis palaamaan kentille. Viimeisen reilun kahden vuoden aikana del Potron polvet on leikattu neljä kertaa.

Kova syöttöinen ja rakettimaisen kämmenlyönnin omaava del Potro kertoi viikonloppuna pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että hän pelaa ainakin tämän viikon turnauksen ja ensi viikolla Rio De Janeirossa, ja pohtii sen jälkeen jatkoa uralleen. Virallista ilmoitusta del Potro ei kuitenkaan lopettamisen suhteen tehnyt, vaan halua nähdä mihin pystyy kaiken kuntouttamisen jälkeen.

– Olen tullut kaikesta läpi. Olen innoissani tästä paluusta enkä halua sulkea ovea miltään asialta, koska rakastan tennistä, kertoi del Potro lehdistötilaisuudessa.

US Openin vuonna 2009 voittanut del Potro on pelannut viimeksi kesäkuussa 2019 Lontoon ATP-turnauksessa nurmella Kanadan Denis Shapovalovia vastaan. Tuon 2-0 -voittoon päättyneen ottelun jälkeen ei argentiinalaista ole kentillä nähty. Vuoden 2019 Ranskan Avoimissa del Potro eteni neljännelle kierrokselle. 2018 US Openissa del Potro eteni aina finaaliin saakka, mutta taipui Novak Djokovicin käsittelyssä 3-0 -erin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Juan Martin del Potro (@delpotrojuan) jakama julkaisu

Buenos Airesin turnaukseen ATP-listalla sijalla 757 oleva del Potro sai villin kortin ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella maanmiehensä Federico Delbonisin, joka on sijoitettu turnauksessa kuudenneksi.

Ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella joko Pablo Andujarin tai Juan Londeron, joka pelasi välierässä viime viikon Cordoban turnauksessa Espanjan Albert Ramosia vastaan.

Buenos Airesin turnauksessa ykkössijoitettuna on Norjan supertähti Casper Ruud, joka on esittänyt massakentillä loistavia otteita voittamalla muun muassa viime kesänä kolme turnausta massalla putkeen. Kakkossijoitettu turnauksessa on Diego Schwartzman, joka viime viikon Cordoban turnauksessa Argentiinassa taipui Alejandro Tabilolle välierässä, joka hävisi Cordoban finaalin  Ramosille. Tabilo pelaa ensimmäisellä kierroksella Espanjan Pedro Martinezia vastaan, joka oli mukana myös Cordoban turnauksessa.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis