Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Peking 2022

IL: Kiinassa nousi sensuurikohu taitoluistelija Yi Zhun kohtelusta sosiaalisessa mediassa

Yi Zhu taitoluistelu Kiina
AOP

Kiina sijoittui Pekingin olympialaisten naisten taitoluistelun joukkuekilpailussa viidenneksi ja se oli mitalia jahtaamaan lähteneelle maalle suuri pettymys. Yksi joukkueen epäonnen sotureista oli neljästi kaatunut Yi Zhu, joka saikin tuta kiinalaisten raivon sosiaalisessa mediassa.

Kiinan 19-vuotias Yi Zhu kaatui kahdesti taitoluistelun naisten joukkuekilpailun lyhytohjelmassa sunnuntaina. Hän sai kisan huonoimmat pisteet. Maanantaina Zhu kaatui jälleen kahteen otteeseen, kun vuorossa oli joukkuekilpailun vapaaohjelma. Nainen sijoittui jälleen viimeiseksi ja oli purskahtaa itkuun.

Epäonnistumisten jälkeen sosiaalisen median palvelussa Weibossa syttyi täysi raivo, kun kiinalaisfanit haukkuivat Zhun jäänrakoon.

– Onko Yhdysvallat pettänyt meidät? Onko hän salainen vakooja?, eräs Weibon käyttäjä hämmästeli Zhun kompurointia.

Zhun esitystä pidettiin Kiinassa häpeällisenä. Ensimmäisen kisan jälkeen aihetunnisteen #ZhuYiFellOver oli nähnyt nopeasti 230 miljoonaa ihmistä, kunnes sensuuri iski. Weibo poisti käytöstä kyseisen aihetunnisteen. Sunnuntai-iltana kyseisellä hakusanalla ei löytynyt yhtään tulosta.

Tämän jälkeen kiinalaiset alkoivat käyttää uutta aihetunnistetta #ZhuYiMessedUp, joka keräsi nopeasti yli 80 miljoonaa katselukertaa. Vastaavanlaisia aihetunnisteita on tullut muitakin.

Zhu on kommentoinut esitystään South China Morning Postille.

– Olen järkyttynyt ja hieman nolona, Zhu harmitteli.

Tilanne ei ollut 19-vuotiaalle luistelijalle helppo.

– Tunsin paljon paineita, koska tiesin, että kaikki Kiinassa yllättyivät valinnastani. Halusin vain näyttää heille, mitä osaan, mutta en valitettavasti onnistunut siinä.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022