Seuraa meitä:

Peking 2022

Suomen Pekingin maanantaipäivä lässähti pannukakuksi

Anni Karava freeski
AOP

Kuusi suomalaisurheilijaa pääsi esittelemään taitojaan maanantaina Pekingissä. Tulokset jäivät kovin laihoiksi.

Alppihiihto

Naisten supersuurpujottelussa Riikka Honkanen ja Erika Pykäläinen epäonnistuivat pahasti omissa suorituksissaan. Kumpikin keskeytti jo ensimmäisellä laskukierroksella, eikä siten päässyt tavoittelemaan finaalipaikkaa.

Ampumahiihto

Naisten 15 kilometrin kilpailussa Mari Ederin, Nastassia Kinnusen ja Suvi Minkkisen päivä meni pahasti penkin alle. Minkkinen ei päässyt edes lähtemään kilpailuun sairastumisen vuoksi ja Eder sekä Kinnunen jäivät kauas kärjessä paahtaneesta Saksan Denise Herrmannista. Eder hävisi voittajalle 4:30,2 ja Kinnunen 6:00,8.

Freeski

Naisten freeskin big air -kilpailussa Anni Karava piti Suomen värejä korkealla sijoittumalla karsinnassa 12. ollen viimeinen finaaliin selvinneistä. Eroa karsinnan voittajaan Kanadan Megan Oldhamiin tuli 26,75 pistettä.

Miesten freeskin big air -kilpailussa Simo Peltola jäi koko karsinnan kolmanneksi viimeiseksi 29. sijallaan. Eroa voittajaan Norjan Birk Ruudiin tuli peräti 115,75 pistettä ja viimeiseen finaalipaikkaan 98 pistettä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Peking 2022