Seuraa meitä:

Peking 2022

Joni Mäki oli Suomen olympiatiistain suurin onnistuja – Muuten oli hiljaisempaa

Anni Karava freeski big air Pekingin talviolympialaiset 2022
AOP

Suomalaisten suoritukset jäivät Pekingin olympiatiistaissa melko vaatimattomiksi. Joni Mäen ja Anni Karavan finaalisuoritukset olivat suurimmat ilonaiheet.

Ampumahiihto

Miesten 20 kilometrin kilpailussa Tero Seppälä sijoittui sijalle 23 ja jäi voittajasta, Ranskan Quentin Fillon Maillet’sta, jälkeen 3:26,9.

Maastohiihto

Naisten vapaan hiihtotavan sprintin karsinnassa Jasmin Kähärä oli 13., Jasmi Joensuu 18. ja Katri Lylynperä sijalla 24. Puolivälierissä kaikille kävi kuitenkin ohraisesti, kun Lylynperä oli eränsä toiseksi viimeinen ja Kähärä sekä Joensuu hännänhuippuja omissa erissään.

Miesten vapaan hiihtotavan sprintin karsinnassa Lauri Vuorinen sijoittui sijalle 11 ja Joni Mäki sijalle 23. Puolivälierissä Vuorinen jäi niukasti ulos välieristä, mutta Mäki sen sijaan nappasi erävoiton. Semifinaalissaan Mäki oli hienosti toinen, mutta joutui pettymään finaalissa pronssikamppailun 0,81 sekunnilla Venäjän Aleksandr Terentjeville.

Freeski

Naisten freeskin big air -finaalissa Anni Karava sijoittui yhdeksänneksi häviten kuitenkin peräti 51,75 pisteellä voittajalle, Kiinan Eileen Feng Gulle.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Peking 2022