Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Pekingin keskiviikossa nähtiin saksalaisten juhlaa

Tobias Wendl Tobias Arlt kelkkailu Saksa
AOP

Pekingin talviolympialaisten keskiviikkopäivä oli hieman edellispäiviä rauhallisempi. Mitaleja jaettiin vain kuudessa lajissa.

Alppihiihto

Naisten pujottelussa nähtiin huippujännittävä voittokamppailu, kun Slovakian Petra Vlhová nappasi kultaa vaivaisella 0,08 sekunnin erolla Itävallan Katharina Liensbergeriin. Sveitsin Wendy Holdenerkaan ei jäänyt kolmossijallaan kuin 0,12 sekunnin päähän.

Freeski

Miesten freeskin big airin finaalissa Norjan Birk Ruud löi finaalissa USA:n Colby Stevensonin 4,75 pisteellä ja Ruotsin Henrik Harlautin 6,75 pisteellä.

Kelkkailu

Miesten parikilpailussa Saksa juhli kaksoisvoittoa, kun Tobias Wendl ja Tobias Arlt veivät kultaa ja Toni Eggert ja Sascha Benecken nappasivat hopeaa häviten vain 0,099 sekuntia voittajille. Itävallan Thomas Steu ja Lorenz Koller hävisivät voittajille 0,511 sekuntia.

Yhdistetty

Miesten yhdistetyn loppukirikamppailu oli myös huipputiukka ja Saksan Vinzenz Geiger kruunattiin voittajaksi vaivaisella 0,8 sekunnin erolla Norjan Jørgen Graabakiin nähden. Itävallan Lukas Greidererkaan ei jäänyt kuin 6,6 sekuntia voittajasta.

Pikaluistelu

Miesten 1 500 metrin short track -kilpailussa kullan nappasi Dae-heon Hwang 0,035 sekunnin erolla Kanadan Steven Dubois’han. Venäjän Semen Elistratov sijoittui kolmanneksi 0,048 sekunnin päähän Hwangista.

Lumilautailu

Naisten lumilautakrossissa USA:n Lindsey Jacobellis vei voiton ennen Ranskan Chloé Trespeuch’ta ja Kanadan Meryeta O’Dineä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Peking 2022