Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rotterdamin ATP-turnauksessa jättiyllätys! – Iso mestarisuosikki ulos heti avauskierroksella

Denis Shapovalov lyö palloa maila vasemmassa kädellä.
AOP

Rotterdamissa pelataan tällä viikolla ATP-500 -tason turnaus hallissa. Turnauksen kärkisijoitetuista pelaajista Kreikan Stefanos Tsitsipas ja Venäjän Andrey Rublev selvisivät turnauksen ensimmäisistä otteluista, mutta nuori kanadalaistähti lähti tiistaina laulukuoroon.

Hollannin Rotterdamissa pelattavassa ATP-500 -tason turnauksessa nähtiin heti toisena pelipäivänä isoja yllätyksiä, kun kaksi korkealle sijoitettua pelaajaa tippuivat heti ensimmäisissä otteluissaan.

Suurin yllätys oli turnauksessa viidenneksi sijoitetun kanadalaisvasuri Denis Shapovalovin taipuminen ATP-listan sijalla 137 olevalle 27-vuotiaalle tshekkipelaaja Jiri Leheckalle suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-4, 6-4) -lukemin. Shapovalov sai ykkösen ruutuun ottelussa vain 57 prosentin varmuudella ja syötti seitsemän ässää sekä ikävät kuusi kaksoisvirhettä.

Seitsemänneksi sijoitettu Venäjän Aslan Karatsev koki Hollannin Tallon Griekspoorin vireen. Vahvasta alusta ja lukuisista murroista huolimatta Karatsev taipui kolmieräisessä 2-1 (2-6, 7-6, 7-6) -lukemin.

Kärkisijoitetuista ykkössijoitettu Stefanos Tsitsipas selvitti kolmieräisen Espanjan Alejandro Davidovich Fokinaa vastaan 2-1 -erin. Tsitsipas voitti avauserän selvästi 7-5 -lukemin, mutta taipui toisen erän katkaisupelissä. Kolmannessa erässä edettiin aina 3-3 -tilanteeseen asti murroitta kunnes Tsitsipas käytti toisen murtopallonsa erän seitsemännessä pelissä hyödykseen ja karkasi ratkaisevaan johtoon.

Aiemmin tiistaina pelatussa turnauksen kakkossijoitetun Venäjän Andrey Rublevin ja Sveitsiä edustavan Henri Laaksosen välisessä ottelussa nähtiin vain kaksi erää. Rublev marssi reilun tunnin kestäneessä ottelussa 2-0 (6-4, 6-4) -erin voittoon murtamalla Laaksosen syötön kahdesti.

Keskiviikkona pelataan Rotterdamin turnauksen ensimmäinen kierros loppuun viiden ottelun voimin. Keskiviikkona turnauksen toinen kierros käynnistyy. Turnauksessa oli ainoastaan 64 pelaajaa mukana.

Tällä viikolla pelataan ATP-tennistä myös Argentiinan Buenos Airesissa ja Yhdysvaltain Dallasissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis