Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Suomen Pekingin olympialaisten keskiviikko oli hyvin kaksijakoinen

Ilkka Herola Pekingin olympialaisissa.
AOP

Keskiviikon suomalaissuoritukset jäivät pääosin kauas kärjestä. Ilkka Herolan uran ennätyssuoritus kuitenkin kirkasti suomalaisten olympiapäivää.

Alppihiihto

Naisten pujottelussa Riikka Honkasen, Rosa Pohjalaisen ja Erika Pykäläisen suoritukset menivät pahasti penkin alle. Pohjalainen ja Pykäläinen keskeyttivät ja Honkanen oli vasta sijalla 37, häviten kultaa vieneelle Petra Vlhoválle peräti 7,99 sekuntia.

Yhdistetty

Miesten yhdistetyssä Ilkka Herola kiri hiihto-osuudella hienosti uransa parhaaseen olympiasijoitukseen ollen lopulta kuudes häviten saksalaisvoittaja Vinzenz Geigerille 25,4 sekuntia. Eero Hirvonen sen sijaan jäi kauas kärjestä 17. sijallaan ja minuutin ja 54,6 sekunnin tappiollaan. Perttu Reponen ja Arttu Mäkiaho jäivät vielä kauemmas kärjestä sijoille 22 ja 23. Eroa kärkeen syntyi 2:37,0 ja 2:38,6.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Peking 2022