Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Venäjä taas doping-kohun keskellä! Pekingin olympialaisten taitoluistelussa kaaos

Anastasija Mišina Aleksandr Galliamov taitoluistelu Venäjä
AOP

Venäjän joukkue voitti Pekingin talviolympialaisten taitoluistelun joukkuekilpailun, mutta nyt mitalienjako on viivästynyt määrittelemättömän lakikonsultaation vuoksi.

Kansainvälinen olympiakomitea IOC tiedotti keskiviikkona mitalienjaon viivästymisestä. Viivästymisen syistä ei kerrottu tarkemmin, mutta kun neljä venäläistä luistelijaa ei saapunut keskiviikkona suunniteltuun harjoitukseensa, seremonian lykkäys herätti lisää kysymyksiä. Mitaliseremonia oli alun perin siirretty maanantaista tiistai-iltaan ennen kuin sitä siirrettiin määrittämättömäksi ajaksi.

IOC:n tiedottaja Mark Adams kommentoi tapausta lyhyesti julkisuuteen menemättä kuitenkaan tarkempiin yksityiskohtiin.

– Tilanne syntyi lyhyellä varoitusajalla, joka vaatii oikeudellista kuulemista. Voitte lyödä vetoa joka dollaristanne, että teemme kaikkemme, jotta tämä tilanne voidaan ratkaista mahdollisimman pian.

– En voi kertoa enempää yksityiskohtia, mutta teemme kaikkemme, Adams totesi.

Adams sanoi myös, että mitaliseremonia pidetään mahdollisimman pian.

Venäläisurheilijat, jotka eivät osallistuneet keskiviikon harjoituksiin olivat Kamila Valieva, pariluistelijat Anastasija Mišina ja Aleksandr Galliamov sekä Mark Kondratiuk. Ei ole vielä selvää, miksi he eivät osallistuneet harjoituksiin.

Kondratiuk kilpaili myös tiistain henkilökohtaisessa lyhytohjelmassa. Hän eteni torstaina kilpailtavaan finaaliin.

Kansainvälinen luisteluliitto ISU ei kertonut viivästymisen syistä muita yksityiskohtia kuin lakikonsultaation. Venäjän olympiakomitea ja Kansainvälinen testausvirasto ITA eivät kommentoineet asiaa julkisuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022