Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Peking 2022

Yhdistetystä pettymys – Herolalle uransa paras sijoitus olympialaisista, mutta kaukana mitalista

Ilkka Herola Pekingin olympialaisissa.
AOP

Yhdistetyn kilpailut Pekingin 2022 talviolympialaisissa käynnistyivät keskiviikkona kymmenen kilometrin normaalimäen kilpailulla. Olympiavoitto matkasi yhdistetyn suurmaa Saksaan. Hyvistä lähtöasetelmista huolimatta Suomen ykköstykki Ilkka Herola ei onnistunut saavuttamaan mitalia.

Yhdistetyn kilpailut alkoivat olympialaisissa saksalaiskomennossa, kun Vinzenz Geiger nappasi hurjalla loppukirillä kymmenen kilometrin hiihtomatkalla kullan nimiinsä. Geiger lähti hiihto-osuudelle sijalta 11 jäätyään mäkiosuuden parhaasta Japanin Ryota Yamamotosta 1.26 minuuttia.

Kisaa johti vielä stadionille tullessa Saksan kokenut Johannes Rydzek, joka sammui pahasti ja tippui viidenneksi.

Kisassa toiseksi tuli Norjan Jorgen Graabak ja kolmanneksi Itävallan Lukas Greiderer. Norjalainen oli kärjestä lähdössä 1.16 minuuttia ja Greiderer vain 38 sekuntia ollen toinen mäkiosuuden jälkeen.

Suomalaisille kisasta jäi karvas maku suuhun, kun loistavasti sujuneen mäkiosuuden jälkeen Ilkka Herola lähti hiihto-osuudelle kahdeksantena vain 1.09 kärjestä. Herola kuului kärkikymmenikköön koko hiihto-osuuden ajan, mutta paras isku puuttui ja tuloksena oli mitalien ulkopuolelle jäämisestä huolimatta uran paras sijoitus olympialaisista eli kuudes. Herola jäi kärjestä 25,4 sekuntia.

– En ole kerennyt juttelemaan Ilkan kanssa vielä, mutta selvästi ei ollut normaali päivä Ilkalta tänään jostain syystä, kommentoi päävalmentaja Petter Kukkonen Ylen haastattelussa kisan jälkeen.

Muista suomalaisista Eero Hirvonen oli 17. lähes kaksi minuuttia kärjestä. Perttu Reponen oli 22. ja Arttu Mäkiaho 23. Reponen ja Mäkiaho jäivät 2.37 kärjestä.

– Tasaista keskitasoa oli muiden suorittaminen. Ei varmastikaan parasta suorittamista heiltä tänään, kertasi Kukkonen.

Tulokset

1 – Vinzenz Geiger 25.07,7
2 – Jorgen Graabak +0,8
3 – Lukas Greiderer +6,6
4 – Johannes Lamparter +9,0
5 – Johannes Rydzek +21,8
6 – Ilkka Herola +25,4
7 – Akito Watabe +32,4
8 – Julian Schmid +50,2
9 – Franz-Josef Rehrl +1.09,6
10 – Jens Lurås Oftebro +1.42,5

17 – Eero Hirvonen +1.54,6
22 – Perttu Reponen +2.37,0
23 – Arttu Mäkiaho +2.38,6

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022