Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Peking 2022

Mitalikahvit lataukseen! – Kerttu Niskasella elämänsä tilaisuus naisten kympillä

Kerttu Niskanen ja Therese Johaug naisten skiatlonissa.
AOP

Yksi Pekingin 2022 talviolympialaisten odotetuimmista lajeista suomalaisittain käydään torstaina, kun naisten maastohiihdon perinteisen hiihtotavan kymmenen kilometrin hiihto on luvassa. Yhtenä voittajasuosikkina kisaan lähtee hienosti yhdistelmäkisassa onnistunut Suomen Kerttu Niskanen.

Torstai on toivoa täynnä on vanha sanonta ja sitä se on myös naisten maastohiihdossa, kun olympialaduilla on luvassa perinteisen hiihtotavan kymmenen kilometrin matka väliaikalähdöllä.

Kisassa on mukana yhteensä 98 kilpailijaa ja neljä suomalaista. Ensimmäisenä matkaan lähtee numerolla 28 Anne Kyllönen. Viisi minuuttia myöhemmin on numerolla 38 starttaavan Krista Pärmäkosken vuoro ja heti minuutin Pärmäkosken perään lähtee Suomen suurin mitali- sekä samalla voittajatoivo Kerttu Niskanen. Neljäntenä suomalaisena ladulle ampaisee viisi minuuttia Niskasen perään numerolla 50 Johanna Matintalo.

Naisten yhdistelmäkisan perusteella kisassa on mukana seitsemän hiihtäjää joilla kaikilla on mahdollisuus mitaliin sekä jopa voittoon. 7,5 kilometrin perinteisen osuudella vahvin oli Norjan Therese Johaug. Kärkiseitsikko oli 14 sekunnin sisällä suksien vaihdossa. Tähän joukkoon kuuluivat Pärmäkosken ja Niskasen lisäksi Itävallan Teresa Stadlober, Ruotsin Frida Karlsson ja Ebba Andersson sekä Venäjän olympiaurheilijoiden Natalia Nepryaeva.

Sotshin olympialaisissa 2014 hiihdettiin viimeksi perinteisellä naisten kymppi ja tuolloin voitto meni selvällä erolla Puolaan Justyna Kowalczykin nimiin ennen Ruotsin Charlotte Kallaa ja kolmanneksi sijoittunutta Johaugia.

Tällä kaudella maastohiihdon maailmancupissa on hiihdetty kahdesti naisten kymppi perinteisellä. Alkukaudesta Suomessa Ruotsin Karlsson oli vahvin ja voitti jopa Johaugin. Tour De Skillä Niskanen otti hienon voiton kisasta jossa Johaug ei ollut taas mukana, mutta kaikki muut kärkipään naiset olivat osallisena.

Mikäli Niskanen onnistuu veljensä tavoin kunnon ajoituksessa, niin voitto voi olla lähellä ja mitalien ulkopuolelle jääminen jopa iso pettymys. Kisa alkaa yhdeksältä Suomen aikaa, joten mitalikahvit lataukseen.

Lähtönumeroita

28 – Anne Kyllönen
32 – Katharina Hennig
36 – Therese Johaug
38 – Krista Pärmäkoski
40 – Kerttu Niskanen
48 – Charlotte Kalla
50 – Johanna Matintalo
54 – Teresa Stadlober
56 – Ebba Andersson
58 – Frida Karlsson

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022