Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Peking 2022

Pekingin olympialaisissa uusi doping-tapaus – Tällä kertaa alppihiihdossa

Hossein Saveh Shemshaki alppihiihto Iran
AOP

Pekingin talviolympialaisten doping-tilanne synkkeni entisestään, kun iranilainen alppihiihtäjä Hossein Saveh Shemshaki antoi positiivisen doping-näytteen.

Kansainvälinen testausvirasto ITA raportoi keskiviikkona, että 36-vuotiaan iranilaisen alppihiihtäjän Hossein Saveh Shemshakin doping-näyte palautti positiivisen tuloksen määrittelemättömästä kielletystä aineesta dehydrokloorimetyylitestosteronin metaboliitin 4α-kloori-18-nor-17β-hydroksimetyyli,17α-metyyli-5α-androst-13-en-3α-olista.

Anabolinen androgeeninen steroidi on Maailman antidopingviraston WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

ITA keräsi näytteen Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n testaus- ja tuloshallintaviranomaisen alaisuudessa kilpailun ulkopuolisessa antidoping-tarkastuksessa 7.2.2022 Kiinan Pekingissä. WADA:n akkreditoitu Pekingin-laboratorio raportoi tuloksesta 9. helmikuuta 2022.

Urheilijalle on ilmoitettu tapauksesta ja hänet on väliaikaisesti asetettu kilpailukieltoon, kunnes asia on ratkaistu Maailman antidoping-säännöstön ja Pekingin vuoden ​​2022 talviolympialaisia koskevien IOC:n antidoping-sääntöjen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että urheilijan on kielletty kilpailemasta, harjoittelemasta, valmentamasta tai osallistumasta mihinkään toimintaan Pekingin talviolympialaisten 2022 aikana.

Urheilijalla on oikeus riitauttaa väliaikaisen kilpailukiellon määrääminen Urheilun välimiesoikeuden CAS:n Antidoping-toimielimessä. Urheilijalla on myös oikeus pyytää B-näytteen analysointia. Koska tapauksen käsittely on kesken, tapausta ei kommentoida menettelyn aikana enempää.

Saveh Shemshaki kantoi Pekingin olympialaisten avajaisseremoniassa Iranin lippua yhdessä alppihiihtäjä Atefeh Ahmadin kanssa. Omaa kisaurakkaansa iranilainen ei ehtinyt vielä aloittaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022