Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Olympiakultaa! – Iivo täysin ylivoimainen

Iivo Niskanen voitti Rukalla vapaan 15 kilometrin osakilpailun.
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten ensimmäinen suomalaiskultamitali on näki päivänvalon odotettuna päivänä, kun Iivo Niskanen hiihti ylivoimaiseen voittoon miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan väliaikalähtökilpailussa.

Iivo Niskanen otti päämatkaltaan miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailusta ylivoimaisella tyylillä olympiakultaa ennen Venäjän olympiaurheilijoiden Alexander Bolshunovia. Niskasen kultamitali oli miehen uran toinen henkilökohtainen kultamitali olympialaisista ja kolmas, kun lasketaan Sotshissa 2014 voitettu parisprintin olympiakulta mukaan. Niskanen tekee suomalaista olympiahistoriaa voittamalla kultaa kolmissa olympiakisoissa putkeen.

Niskasen ero maalissa Bolshunoviin oli 23,2 sekuntia ja se nousi tasaisesti koko kisan ajan aina ensimmäisestä väliajasta alkaen. Kisassa kolmanneksi tuli hurjan lopun vetänyt Norjan Johannes Kläbo, joka jäi Niskasesta vain 37,5 sekunnin päähän. Kläbö voitti viikolla aiemmin olympiakultaa miesten vapaan sprintistä. Kläbon menestys oli hieman yllättävää, sillä norjalainen romahti täysin viime sunnuntaina hiihdetyssä yhdistelmäkisassa.

Loistavaa suomalaispanosta täydensi Perttu Hyvärinen, joka hiihti oman uransa parhaan hiihdon ollen kuudes. Hyvärinen jäi kärjestä 1.05,4 ja mitalistakin vain puolen minuutin päähän.

Muista suomalaisista näissä olympialaisissa debytoinut Ristomatti Hakola oli 28. jääden vajaan kolmen minuutin päähän. Remi Lindholm oli maalissa 45. ja jäi lähes neljä minuuttia.

Aiemmin Niskanen voitti jo pronssia 30 kilometrin yhdistelmäkilpailussa.

Miesten hiihdossa sunnuntaina on luvassa viesti, joka on jälleen äärimmäisen mielenkiintoinen kilpailu suomalaisten kannalta.

Tulokset

1 – Iivo Niskanen 37.54,8
2 – Alexander Bolshunov +23,2
3 – Johannes Kläbo +37,5
4 – Hans Christer Holund +49,8
5 – Alexei Chervotkin +56,9
6 – Perttu Hyvärinen +1.05,4

28 – Ristomatti Hakola +2.54,8
45 – Remi Lindholm +3.45,2

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut