Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Paulin veljekset syyttävät Floyd Mayweatheria rahojen pimittämisestä

Floyd Mayweather ja Logan Paul kohtasivat Miamissa näytöstyyliin
AOP

Floyd Mayweatherin ja Logan Paulin välisestä nyrkkeilyottelusta on kulunut jo yli kahdeksan kuukautta, mutta ottelun jälkipyykkiä puidaan yhä. Kyse on tällä kertaa rahasta.

Tietojen mukaan on käynyt ilmi, että Floyd Mayweather teki yksipuolisen päätöksen olla maksamatta Logan Paulille hänen osuuttaan miljoonasta pay per view -ostosta, joka oli hänen osana sopimusta. Logan on yrittänyt saada Mayweatheria maksamaan hänelle osuuttaan ottelusta lähtien. Hän on lähettänyt viestejä monien podcastien ja jopa yhteisten ystäviensä kautta.

Tilanne on kuitenkin se, että Mayweather ja hänen tiiminsä ovat olleet täysin hiljaa tapauksesta. Loganin veli Jake Paul on myös syyttänyt Mayweatheria rahojen pimittämisestä useilla eri alustoilla.

Oman mausteensa sotkuun tuo Mayweatherin ja Jaken välinen välikohtaus lehdistökiertueella. Miesten kohdatessa Jake otti Mayweatherin hatun nyrkkeilijän päästä ja sai Mayweatherin tolaltaan siten, että hän uhkasi tappaa Jaken. Raivoamista pidettiin yleisesti Mayweatherin reaktiona otteluun, vaikka se oli sujunutkin hyvässä hengessä ja Mayweather oli jopa kehunut Logania hänen taidoistaan.

Jaken mukaan Mayweather on Loganille velkaa 5-10 miljoonaa dollaria. Hän paljasti Flagrant 2 -podcastin aikana, että Loganin tiimi on yrittänyt ottaa yhteyttä, mutta vastauksen puute pakottaa tiimin edistämään asiaa oikeusteitse.

Äskettäisessä Impaulsive-jaksossaan yhdessä amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Antonio Brownin kanssa Logan jopa pyysi NFL-pelaajaa puhumaan suoraan Mayweatherin kanssa rahoista, jotka hän on velkaa.

Lähde: Marca

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit