Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Suomen Pekingin perjantaipäivässä oli yksi sankari ylitse muiden

Iivo Niskanen Tour de Ski
AOP

Suomalaisten suorituksissa oli suuri hajonta Pekingin perjantaissa. Ehdottomasti suurin tähti oli Iivo Niskanen, joka toi Suomeen jo uransa kolmannen olympiakullan miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa.

Ampumahiihto

Naisten 7,5 kilometrin kilpailussa Mari Eder sijoittui 28. ammuttuaan neljä hutilaukausta. Suvi Minkkinen oli 51. kahdella ohilaukauksellaan. Erika Janka ampui puhtaan sarjan, mutta oli vasta sijalla 73. Nastassia Kinnusen päivä kaatui kuuteen hutiin ja sija oli vasta 75.

Maastohiihto

Miesten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa Iivo Niskanen dominoi kisaa ja peittosi Venäjän Aleksandr Bolšunovin 23,2 sekunnilla ja Norjan Johannes Høsflot Klæbon 37,5 sekunnilla. Muista suomalaisista Perttu Hyvärinen oli sijalla kuusi, Ristomatti Hakola sijalla 28 ja Remi Lindholm sijalla 45,

Mäkihyppy

Miesten suurmäen harjoitus- ja karsintakierroksilla Antti Aalto oli ainoa suomalaisosallistuja. Mies oli harjoituskierroksella 22., mutta paransi hienosti karsintaan ollen seitsemäs.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022