Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Pekingin lauantai: Naisleijonat mitalipeleihin, viestinaiset pettymykseen

Kerttu Niskanen ja Therese Johaug naisten skiatlonissa.
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten toinen kisaviikko on kääntynyt vahvasti illan puolelle. Lauantaina oli monta suomalaista tulessa ja lopulta henkilökohtaisella tasolla mäkihypyssä Antti Aalto vastasi parhaasta suomalaisonnistumisesta.

Naisleijonat aloittivat päivän etenemällä mitalipeleihin jääkiekossa kaatamalla puolivälierässä ylivoimaisen esityksen päätteeksi Japanin 7-1 -lukemin. Suomelta Petra Nieminen oli hurjassa vireessä iskemällä ottelussa tehot 3+2. Suomelta myös Susanna Tapani naulasi tauluun Michelle Karvisen ja Nelli Laitisen kanssa kolmen tehopisteen illan. Anni Keisala päästi yhden maalin, mutta otti silti komeat 24 torjuntaa.

Miesten mäkihypyssä Antti Aalto hyppäsi vahvan kisan ollen tuloksissa 17. Ensimmäisen kierroksen jälkeen suomalainen oli 131 metrisen hypyn jälkeen 24. mutta toisella kierroksella 134 metrinen pomppu nosti suomalaista seitsemän sijaa. Norjan Marius Lindvik voitti kisan 140,5 ja 140 metrisillä hypyillä. Suomalaisten osalta mäkihypyt ovat nyt taputeltu näissä olympialaisissa.

Naisten 4×5 kilometrin viesti päättyi dramaattisesti suomalaisittain neljänteen sijaan. Krista Pärmäkoski hävisi loppukiritaistelun niukasti sprintissä ylivoimaisen kullan ottaneelle Ruotsin Jonna Sundlingille. Venäjän olympiaurheilijat voitti viestin ja kaikkien yllätykseksi Saksa oli kisassa toinen.

Jäätanssissa Suomen pari Juulia Turkkila ja Matthias Versluis olivat 16. Jäätanssin rytmisessä tanssissa voiton vei Ranskan pari.

Miesten ampumahiihdon pikakilpailussa voitto meni Norjaan Johannes Bö’lle. Toinen kisassa Ranskan Quentin Fillon Maillet ja kolmanneksi nousi Tarjei Bö. Tero Seppälä ampui kisassa kahdelta paikalta kolme ohilaukausta ja jäi 1.47 kärjelle. Seppälällä on täydet mahdollisuudet takaa-ajossa nousta kymmenen sakkiin, sillä ero lähdössä kymmenenteen sijaan on vain puoli minuuttia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022