Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Super Bowl huipentaa viikonlopun – nähdäänkö historiallinen voitto jo toisena vuonna putkeen?

Sofi Stadium Super Bowl
AOP

NFL:n eli amerikkalaisen jalkapallon kovimman ammattilaissarjan loppuottelu Super Bowl pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa alkaen kello 1.45. Ottelu pelataa Los Angelesissa yli Sofi Stadiumilla, joka maksoi viidestä kuuteen miljardia dollaria.

Super Bowl päättää huikean NFL-kauden. Super Bowlissa kohtaavat suuria satsauksia täksi kaudeksi tehnyt Los Angeles Rams sekä suurena yllättäjän AFC:n puolelta Super Bowliin edennyt Cincinnati Bengals. Viime vuonna Tampa Bay Buccaneers onnistui voittamaan kotistadionillaan pelatun Super Bowlin ensimmäisenä NFL-joukkueena sarjan historiassa. Toistaako historia itseään ja pystyykö Rams ottamaan historiansa toisen Super Bowl -voiton ja ensimmäisen sitten vuoden 2000?

Rams lähtee vedonlyönnissä tarjottavien kertoimien puolesta suosikkina otteluun Bengalsia vastaan. Ottelusta odotetaan myös äärimmäisen suuripisteistä, sillä ottelussa kaksi tehokasta hyökkäystä operoivat toisiaan vastaan. Ramsin hyökkäystä johtaa Detroit Lionsista vuosi sitten isolla kaupalla hankittu Matthew Stafford ja Bengalsin pelinrakentajana häärii toisen kauden pelaaja Joe Burrow, jonka viime kausi päättyi ennen aikojaan polvivamman takia.

Ramsin hyökkäyksen isoimmat aseet ovat laitahyökkääjät Cooper Kupp sekä Odell Beckham jr. Keskushyökkääjäosastolle Rams saa mieluisan pelaajan, kun Darrell Henderson palaa loukkaantumisen jälkeen peleihin ja antaa Cam Akersille vahvan tuen. Hyökkäyksen sisempi laitahyökkääjä eli TE Tyler Higbee loukkaantui NFC:n konferenssifinaalissa San Francisco 49ersia vastaan eikä pelaa tässä ottelussa. Tämä on Sean McVayn valmentaman joukkueen suurin menetys pelin alla.

Bengalsin hyökkäyksessä Burrown ykköskohde on Ja’Marr Chase, joka pelaa NFL:ssä tulokaskauttaan. Chase otti runkosarjassa hienot 81 koppia ja eteni 1455 jaardia tehden 13 touchdownia. Chase ja Burrow omaa yhteistä historiaa myös Louisiana Staten yliopistosta, jossa molemmat voittivat NCAA:n mestaruuden Burrown viimeisellä kaudella ennen NFL-uraa.

Mikäli Chase ei ole auki, niin Burrow pyrkii hakemaan heittoja Tee Higginsille ja kokeneelle Tyler Boydille. Sisempi laitahyökkääjä C.J. Uzomah on myös suosittu kohde. Kokenut keskushyökkääjä Joe Mixon on myös tärkeä palanen hyökkäystä, mikäli Bengals haluaa menestyä.

Super Bowl on ottelu, jota koko urheileva maailma pysähtyy seuraamaan. Odotettavissa on äärimmäisen viihdyttävä kahden tulivoimaisen hyökkäyksen näytös.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut