Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Showpainilegenda Booker T ylistää UFC-mestaria: “Hän on vapaaottelumaailman Muhammad Ali”

Booker T showpainilegenda USA
AOP

UFC:n keskisarjan tähti Israel Adesanya on tällä hetkellä yksi vapaaottelun huippuorganisaation tähtiottelijoista. Nyt Adesanya on saanut ylistystä myös toiselta kamppailu-urheilun legendalta, entiseltä showpainijalta Booker T:ltä, ylistystä.

Viime viikonloppuna uusiseelantilainen vapaaottelutähti Israel Adesanya puolusti onnistuneesti keskisarjan mestaruuttaan yksimielisellä päätöksellä australialaista Robert Whittakeria vastaan UFC 271 -tapahtumassa, joka oteltiin Yhdysvaltojen Texasin osavaltion Houstonissa. Voitto oli Adesanyan viides onnistunut mestaruuspuolustus.

Houstonissa asuva, moninkertainen WCW- ja WWE-showpainiorganisaatioiden mestari, showpainilegenda Booker T, oikealta nimeltään Booker Huffman, osallistui UFC 271:een median jäsenenä. Adesanya on kertonut fanittavansa Bookeria ja mies kertoi, että myös hän pitää Adesanyaa korkeassa arvossa.

– Se, että Izzy todella kunnioittaa Bookeria, se vain kertoo minulle, kuinka sain hänet tuntemaan olonsa nuorena lapsena, toivottavasti hän inspiroi jonain päivänä aivan kuten minä. Voisi sanoa, että hän oli fani. Voisi sanoa, että hän rakastaa, ei vain sitä, mitä tein hänen hyväkseen, vaan myös showpainia ja viihdettä. Hän on esiintyjä. Hän on vapaaottelumaailman Muhammad Ali.

– Sanon teille, että hän on sukupolven lahjakkuus, ja niitä esiintyy vain harvoin, legenda ylisti.

Booker kutsui Adesanyaa suosikkiaktiiviottelijakseen ja kiitteli hänen taisteluaan UFC 271:ssä huolimatta siitä, että monet fanit antoivat mestarille huonoa palautetta paljon vähemmän hallitsevasta suorituksesta kuin hänen ensimmäisessä kohtaamisessaan Whittakerin kanssa.

– Se oli tiukka taistelu. En voi istua täällä ja sanoa, ettei se ollut tiukka taistelu. Se oli erittäin strateginen. Voisi kertoa, että Whittaker muutti paljon ottelemisessaan ja että hän ei halunnut mennä ulos samalla tavalla kuin ensimmäisessä ottelussa. Voisi kertoa, että Israel oli hyvin, hyvin varovainen lähestymisensä suhteen.

– Se oli vain tekninen ottelu, mutta sellaista ottelut ovat. Jokainen ottelu ei tule olemaan niin mahtavaa tyrmäystä. Jokainen ottelu ei tule olemaan sellainen ottelu, jota katsomme taaksepäin historiaan ja sanomme: “Hitto, se oli hienoa!” Taistelija lähtee ulos W:llä, yhdysvaltalainen jatkoi.

Seuraavaksi Adesanya vastaan Cannonier?

Seuraavaksi Adesanya todennäköisesti puolustaa vyötään yhdysvaltalaista Jared Cannonieria vastaan. Bookerin mukaan Cannonier tulee olemaan kova vastus Adesanyalle.

– Cannonierilla on iskijän mahdollisuus. Jokaisella ottelijalla on mahdollisuus, kun he menevät oktagoniin. Palaan Matt Serraan – kukaan ei koskaan uskonut miljooniin vuosiin, että hän voittaisi sen ottelun, mutta hän meni sinne iskijän mahdollisuudella, ja siinä kaikki. Yksi iso lyönti.

– Cannonier voi voittaa sen ottelun siksi, että hän on koira. Hän ei aio lopettaa. Ottelusta tulee kova taistelu Cannonierille Izzyä vastaan ​​vain siksi, että hän ei koskaan ole yhdessä paikassa milloin tahansa osumaa varten, ja hän tulee olemaan hyökkäämässä koko ajan. Se on ongelma Izzyn kanssa, showpainija päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit