Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Showpainipromootio AEW menetti kaksi merkittävää alkuperäisjäsentään: “Olivat olennainen osa All Elite Wrestlingin käynnistymistä”

Cody Rhodes showpainija USA
AOP

Nopeaa nousua Yhdysvaltojen showpainipiireissä tekevä, vuonna 2019 perustettu All Elite Wrestling -promootio tiedotti painijatähtipari Cody Rhodesin ja Brandi Rhodesin päättäneen jatkaa matkaansa eteenpäin organisaatiosta.

Reilut kolme vuotta sitten, 1.1.2019, perustettu showpainipromootio All Elite Wrestling on tullut tunnetuksi siitä, että se on antanut mahdollisuuksia monille tuntemattomammille painijoille sekä muiden promootioiden, muun muassa World Wrestling Entertainmentin, hylkäämille painijoille.

Yksi promootion alkuvuosien suurimmista nimistä, useissa suurissa promootioissa paininut Cody Rhodes, toimi AEW:ssä myös johtoroolissa yhtenä johtoryhmän jäsenistä. Hänen vaimonsa Brandi Rhodes toimi puolestaan brändijohtajana. Rhodesit olivat myös merkittävissä rooleissa organisaation Dark-, Dark Elevation-, Dynamite- ja Rampage-viikko-ohjelmissa.

Rhodesien sopimukset umpeutuivat taannoin ja julkisuudessa pyörineiden tietojen mukaan parivaljakko neuvotteli AEW:n kanssa jatkosopimuksista. Nyt kuitenkin promootion pääomistaja Tony Khan julkaisi tiedotteen organisaation sivuilla, jossa hän kiitti Rhodeseja valtavasta panoksestaan AEW:n parissa ja toivotti onnea tulevaan.

– Codyn kyvykkyys yhdistettynä hänen rohkeuteensa ja intohimoonsa alaamme kohtaan sekä hänen rakkautensa yhteisöllisyyttä kohtaan auttoivat AEW:tä toteuttamaan tehtäväämme tarjota faneille sitä, mitä he tarvitsivat aivan liian kauan – jotain uutta, innovatiivista ja kestävää, Khan kirjoitti haikeana.

Myös Brandi sai kehuja toiminnastaan.

– Brandi auttoi meitä muokkaamaan AEW:n tarinaa, ja arvostan sitä, kuinka lujasti hän taisteli puolestamme kehässä ja sen ulkopuolella ja kilpaili kehässä naisten sarjassamme samalla kun edistimme ponnistelujamme osallistamisen ja kansalaistoiminnan edistämiseksi, mukaan lukien upeat kumppanuudet Kulture Cityn ja Amerikan Sydänyhdistyksen AHS:n kanssa.

Khan jäi selvästi kaipaamaan supertähtiään.

– Cody ja Brandi olivat olennainen osa All Elite Wrestlingin käynnistymistä.

– Kunnioitan ja arvostan suunnattomasti Codyä ja Brandiä ja toivon heille molemmille kaikkea hyvää heidän siirtyessään eteenpäin AEW:stä. Kiitos, Cody ja Brandi!, Khan ylisti.

Mediatietojen mukaan Rhodesit olisivat matkalla takaisin WWE:hen, jossa Cody paini vuosikaudet ennen lähtöään.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit