Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennisässällä karmea onni kaavio arvonnoissa – vastaan mahdollisesti olympiafinalisti!

Ruusuvuori uransa ensimmäiseen ATP-finaaliin
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori palaa tenniskentille viikon tauon jälkeen, kun Qatarin Dohassa pelataan ATP-250 -tason turnaus. Viimeksi Ruusuvuori oli mukana tennisturnauksessa reilu viikko sitten. Intian Punessa Ruusuvuori eteni aina loppuotteluun Joao Sousaa vastaan, mutta taipui siinä 2-1 -erin.

Emil Ruusuvuori aloittaa Qatarin pääkaupunki Dohassa ATP-250 -tason turnauksen ottelunsa tiistai-iltana Belgian huippupelaaja David Goffinia vastaan. Ruusuvuori on tuoreella ATP-listalla sijalla 71. Ruusuvuorella on koossa 901 pistettä. 31-vuotias belgialainen on tippunut sijalle 48. Goffinilla jäi pelit viime vuonna hyvin vähälle, sillä kokenut huippupelaaja kärsi useista loukkaantumisista.

Goffin on aloittanut vuoden vaisusti. Sydneyn turnauksessa vuoden alussa Goffin eteni aina kolmannelle kierrokselle saakka kaadettuaan Argentiinan Fagundo Bagnisin ja Yhdysvaltain Denis Kudlan, mutta belgialainen taipui Andy Murraylle kolmen erän väännössä. Australian avoimissa Goffin tippui heti ensimmäisellä kierroksella Iso-Britannian Daniel Evansille kolmessa erässä.

Helmikuussa Goffin eteni toiselle kierrokselle Ranskan Montpellierin turnauksessa, mutta tippui viime viikolla Rotterdamin ATP-500 -tason turnauksen avauskierroksella Australian Alex De Minaurille suoraan kahdessa erässä.

Mikäli suomalainen kaataa pelaajien historian välisessä ensimmäisessä ottelussa Goffinin kohtaa Ruusuvuori toisella kierroksella turnauksessa kuudenneksi sijoitetun Venäjän Karen Khachanovin, joka pelasi viime kesänä Tokion olympialaisten loppuottelussa Saksan Alexander Zvereviä vastaan. Khachanov kaatoi avauskierroksen ottelussaan Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin suoraan kahdessa erässä.

Qatarissa tarjolla reilu miljoona dollaria palkintorahaa

Dohan ATP-250 -tason turnauksessa on tarjolla hyvä palkintopotti, sillä kovalla ja nopealla alustalla pelattavassa turnauksessa pelaajille on jaossa yli miljoona dollaria palkintorahaa. Voittaja saa turnauksesta reilut 110 tuhatta dollaria ja 250 ATP-pistettä. Finaalin hävinnyt osapuoli tienaa reilut 80 tuhatta dollaria ja kartuttaa pistetiliään 150 ATP-pisteellä.

Mikäli Ruusuvuori selvittää avauskierroksen ottelunsa tienaa suomalainen heti 22 tuhatta dollaria ja saa tililleen 20 ATP-pistettä.

Kanadan Denis Shapovalov on turnauksen ykkössijoitettu pelaaja. Viime vuonna Shapovalov oli turnauksessa puolivälierässä. Turnauksen hallitseva mestari on Georgian todella paljon ailahteleva Nikoloz Basilashvili, joka on sijoitettu turnauksessa kolmanneksi.

Avauspäivän otteluissa ei yllätyksiä nähty. Sijoitetuista pelaajista sekä Khachanov, että Evans selvittivät tiensä jatkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis