Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti nousi kuilun partaalta voittoon – Katso ottelupallo!

Emil Ruusuvuori kohtaa Dusan Lajovicin.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori voitti viikon tauon jälkeen ensimmäisen ottelunsa. Suomalainen kohtasi Qatarin pääkaupungissa Dohassa pelattavan turnauksen avauskierroksella kokeneen David Goffinin. Toisella kierroksella Ruusuvuoren haaste kovenee melkoisesti, sillä vastaan asettuu Tokion olympialaisissa finaaliin asti edennyt venäläistähti.

Emil Ruusuvuori osoitti kovuuttaan ATP-250 -tason turnauksen ensimmäisellä kierroksella kaatamalla Belgian 31-vuotiaan entisen huippupelaaja David Goffinin kolmen erän taiston jälkeen 2-1 (4-6, 6-4, 6-1) -lukemin.

Suomalainen aloitti ottelun heikosti, sillä heti toisessa syöttövuorossa Goffin sai ensimmäiset murtopallot, mutta nämä Ruusuvuori selvitti. Ensimmäinen erä oli kummaltakin pelaajalta melko kovaa taistelua ja lopulta Goffin vei sen nimiinsä 6-4 -lukemin murrettuaan kahdesti viime viikkoina hyvin syöttäneen suomalaisen.

Toisessa erässä meno jatkui Ruusuvuoren kannalta samanlaisena kuin avauserässä. Suomalainen piti kaksi ensimmäistä syöttöään nollille, mutta menetti kolmannen syöttönsä. Goffinilla oli jo murtopallo siirtyä 5-2 -johtoon, mutta Ruusuvuori onnistui pitämään syötön ja murtamaan heti seuraavassa syöttövuorossa Goffinin syötön.

Tässä vaiheessa ottelun kulku muuttui täysin, sillä suomalainen piti heti perään uudestaan syöttönsä ja pääsi erässä 5-4 -johtoon. Belgialainen tuli syöttämään pysyäkseen mukana erässä, mutta Ruusuvuori otti komean murron ja vei samalla erän nimiinsä 6-4 -lukemin.

Päätöserä ilotulitusta

Kolmas erä olikin sitten yhtä suurta suomalaista ilotulitusta. Ruusuvuori mursi heti Goffinin ensimmäisen syötön ja karkasi 3-0 -johtoon. Toisen murron suomalainen ottelu erän kuudennessa pelissä ja tämän jälkeen Ruusuvuori tuli syöttämään ottelua nimiinsä.

Ottelun viimeinen syöttövuoro ei ollut mikään marssi tyylitellen voittoon, sillä Goffin sai yhteensä neljä murtopalloa, mutta ei onnistunut näitä käyttämään hyväkseen. Lopulta suomalainen hoiti ottelun nimiinsä ensimmäisellä ottelupallolla.

Toisella kierroksella suomalainen kohtaa Venäjän Karen Khachanovin. Pelaajat kohtasivat toisensa viime vuonna Indian Wellsin Masters-1000 -turnauksessa ja tuolloin venäläinen oli vahvempi 2-0 (6-2, 7-6) -erin. Ottelussa Ruusuvuori menetti neljä kertaa oman syöttönsä ja mursi Khachanovin kertaalleen.

Ottelun voittaja etenee turnauksessa puolivälieriin ja kohtaa voittajan Marin Cilicin sekä Botit van De Zandschulpin välisestä ottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis