Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Emil Ruusuvuoren tie nousi pystyyn – Dohan reissusta mukava tili

Emil Ruusuvuori Pietarin turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen kärkinimi Emil Ruusuvuori taipui Qatarin pääkaupungin Dohan ATP-250 -turnauksen toisella kierroksella. Ottelussa Tokion olympialaisissa hopeaa viime kesänä napannut Venäjän Karen Khachanov oli vahvempi.

Emil Ruusuvuori pelasi vahvan ottelun keskiviikkona Venäjän Karen Khachanovia vastaan Dohan ATP-turnauksessa, mutta joutui taipumaan turnauksessa kuudenneksi sijoitetulle pelaajalle suoraan kahdessa erässä 2-0 (7-6, 6-3) -lukemin.

Ruusuvuori oli avauserässä tosi hyvässä vireessä heti erän alkuvaiheilla, sillä suomalainen karkasi murrolla johtoon. 3-1 -tilanteessa Khachanov otti murron takaisin ja loppuerä mentiinkin tasatahtiin aina katkaisupeliin saakka. Katkaisupelissä venäläinen oli 7-4 -lukemin parempi.

Toisessa erässä ensimmäiset seitsemän peliä mentiin vailla murtoja, mutta 4-3 -tilanteessa Khachanov mursi Ruusuvuoren nollille ja tuli perään syöttämään ottelun nimiinsä. Erän viimeiset 12 pistettä meni venäläisen nimiin.

Khachanov jatkaa turnauksen toisella kierroksella Kroatian Marin Ciliciä vastaan, joka kaatoi hollannin kovasyöttöisen Botit Van De Zandschulpin 2-0 -erin.

Ruusuvuori tienasi turnauksesta reilut 20 tuhatta dollaria ja ATP-pistetililleen 20 pistettä lisää.

Andy Murray koki turpasaunan

Dohan turnauksessa kärkisijoitetut pelaajat jatkavat puolivälieriin. Turnauksen toiseksi sijoitettu Espanjan Roberto Bautista Agut murskasi Skotlannin Andy Murrayn tylysti 2-0 -erin. Murray sai ottelussa vain yhden pelin, kun entinen maailmanlistan kärkipelaaja piti toisessa erässä ensimmäisen syöttönsä.

Kärkisijoitetuista espanjalaisen lisäksi ykkössijoitettu Denis Shapovalov ja kolmossijoitettu Nikoloz Basilashvili etenivät jatkoon 2-0 -erin. Viidenneksi sijoitettu Iso-Britannian Daniel Evans kaatui Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan käsittelyssä 2-1 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut