Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Ruotsin MM-ralli joutui ongelmiin porojen vuoksi

Ruotsin MM-ralli
AOP

Ensi viikolla järjestettävä Ruotsin MM-ralli on kohdannut erikoisen ongelman. Se joutui perumaan kaksi erikoiskoettaan porojen vuoksi.

Ruotsin MM-ralli kiertää pitkät pätkät ympäri Ruotsia. Erikoiskokeita ajetaan myös maatalouden kannalta keskeisillä alueilla ja nyt rallijärjestäjät ovat joutuneet nöyrtymään maatalouden ehtoihin.

Muutokseen johti porotokka, joka laiduntaa Ruotsissa Uumajan luoteispuolella. Alueella vallinnut runsas lumisade on johtanut siihen, että porofarmari joutuu siirtämään tokkansa toiseen paikkaan ja se on MM-rallin kannalta hankala ratkaisu. Tilanteen myötä ralli menetti 25 kilometriä ja kaksi erikoiskoetta kestostaan. Perutut erikoiskokeet olivat Örträskin kaksi erikoiskoetta.

Ruotsin rallin toimitusjohtaja Glenn Olsson harmitteli tilannetta, mutta totesi, että tilanteelle ei voida tämän enempää.

– Valitettavasti vallitsevan sään aiheuttamien odottamattomien poron liikkeiden vuoksi maanviljelijät ovat ottaneet meihin yhteyttä kertoakseen, että pääsy ei ole enää saatavilla.

– Vaikka molemmat osapuolet ovat tarjonneet ja pohtineet erilaisia ​​ratkaisuja, emme valitettavasti ole löytäneet ratkaisua, joka mahdollistaisi erikoiskokeiden toteutumisen. Tämä on myöhäinen päätös, mutta sellainen, joka kuvastaa kaikkien asianosaisten määrätietoisia ponnisteluja tämän tilanteen välttämiseksi, Olsson painotti.

Rallin siirtäminen 724 kilometriä pohjoiseen Värmlannista Västerbottenin alueelle ei ole ollut yksinkertaisin prosessi Olssonille ja hänen tiimilleen, sillä paikalliset maanomistajat käyttivät aikaa lämmetä ajatukseen WRC:n saapumisesta ensimmäistä kertaa heidän mailleen.

– WRC-tapahtuman siirtäminen uuteen paikkaan on vaikea ja monimutkainen logistinen-, suunnittelu- ja yhteisöneuvotteluprosessi.

Olsson haluaa nostaa myös yhteisötekijät esille.

– Tämä liike heijastaa järjestäjien ja WRC-yhteisön selkeää tunnustusta siitä, että on olemassa ympäristötekijöitä, jotka voivat vaikuttaa pääsyymme maaseudulle. Se on tosiasia, jota meidän tulee kunnioittaa ja kunnioitamme.

– Pitkän ajanjakson aikana on tehty valtavasti yhteisötyötä onnistuneen rallin takaamiseksi kilpailijoille ja faneille, mutta valitettavasti tässä tapauksessa hyväksymme sen, että tämän alueen tiet eivät ole käytettävissä vuonna 2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli