Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Formula 1 vahvistaa jalansijaansa Pohjois-Amerikassa: “Rata on kaikkien kuljettajien suosikki”

Max Verstappen Austinissa.
AOP

Formula 1 tiedotti perjantaina tehneensä vuoteen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen, jonka mukaan F1:n Yhdysvaltain GP järjestetään Circuit of The Americas -radalla Yhdysvaltain Texasin Austinissa.

Uusi jatkosopimus jatkaa Formula 1:n leviämisaikomuksia Pohjois-Amerikassa. Korona-pandemia aiheutti hetkellisen poissaolon mantereelta, mutta kaudella 2021 F1-sirkus teki paluun. Viime kaudella Austinissa nähtiin ennätysyleisö, 400 000 katsojaa. Ensiesiintymisensä Austin teki jo kaudella 2012.

F1:n puheenjohtaja toimitusjohtaja Stefano Domenicali iloitsi sarjan tiedotteessa jatkosopimuksen synnystä.

– Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa Circuit of The Americas -radan jatkamisesta ennen jännittävää uutta kautta 2022. Haluan kiittää promoottoria heidän jatkuvasta omistautumisestaan ​​ja innostuksestaan ​​F1:tä kohtaan, jossa jatkamme yhdessä lajimme ympärillä olevan jännityksen kasvattamista Yhdysvalloissa Netflixin valtavan menestyksen, ESPN:n työn ja uskomattoman kauden 2021 jälkeen.

– Austin on hieno kaupunki, ja rata on kaikkien kuljettajien suosikki, emmekä malta odottaa, että pääsemme takaisin lokakuussa saamaan lisää toimintaa ja viihdettä, italialainen riemuitsi.

Circuit of The Americasin perustajaosakas Bobby Epstein oli samoilla linjoilla Domenicalin kanssa.

– F1:n Yhdysvaltain GP -tapahtumasta on tullut yksi suurimmista ja mahtavimmista tapahtumista maailmassa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että se on löytänyt kodin Texasista – Circuit of The Americasista – ja olemme kiitollisia miljoonille faneille, jotka vierailivat meillä ensimmäisen vuosikymmenen aikana.

– Tiesimme, että Austin sekä naapurimme San Antoniossa ja sen ulkopuolella olisivat kutsuvia isäntiä – ja he osoittivat sen! Kiitos kaikille F1-yhteisön jäsenille pyrkimyksiemme tukemisesta ja kovan työmme palkitsemisesta. Olemme iloisia, että olemme uudistaneet sitoumuksemme ja odotamme vielä monia vuosia MM-kilpailua, viihdettä ja hauskanpitoa, yhdysvaltalainen hehkutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1