Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Suomalaiset haastajina kuninkuusmatkalle – Venäjältä löytyy suosikki

Iivo Niskanen ja Alexander Bolshunov
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten maastohiihtokisoissa on luvassa miesten viimeinen kilpailu lauantaina, kun vapaalla hiihtotavalla hiihdetään 50 kilometrin yhteislähtökilpailu. Suomalaisista ladulle lähtee vain kaksi haastajan asemassa olevaa hiihtäjää. Suosikin viittaa kantavat harteillaan venäläiset ja norjalaiset tunnettuun tapaan.

Pekingissä hiihdetään poikkeuksellisesti kisojen toiseksi viimeisenä päivänä miesten maastohiihdon kuninkuusmatka 50 kilometriä. Yhteislähtökilpailu vapaalla hiihtotyylillä käynnistyy kello 8.00 ja 50 kilometrin taival mennään tällä kertaa vieläkin haastavammissa olosuhteissa läpi. Nousua on ollut paljon tähänkin asti olympialaduilla, mutta 50 kilometrin hiihtoon lenkki on toisenlainen kuin aiemmin olympialaisissa, joten eroja saattaa syntyä roimasti.

Suosikkina kisaan lähtee Venäjän olympiaurheilijoiden Alexander Bolshunov, joka oli edellisessä olympialaisissa kuninkuusmatkan toinen perinteisellä tyylillä Iivo Niskasen jälkeen.

Kisan kakkossuosikki lienee Bolshunovin maanmies Denis Spitsov, joka esitti hyvää vapaan hiihtotavan virettä niin yhdistelmäkisassa kuin miesten viestissäkin. Kovimman haasteen venäjän olympiaurheilijoiden kaksikko saa Norjasta, kun Hans Christer Holund ja Sjur Röthje lähtevät yhdessä Simen Krugerin ja Johannes Kläbon kanssa rikkomaan venäläisten rintamaa.

Edellä mainituista kuudesta urheilijasta suurella todennäköisyydellä löytyy mitalistit tässä kilpailussa.

Suomelta kisassa on mukana Perttu Hyvärinen ja Remi Lindholm. Hyvärinen teki niin yhdistelmäkisassa kuin 15 kilometrin perinteisellä vahvat esitykset, mutta loistavat olympialaiset hiihtäneen suomalaisen paukut olivat syöty miesten 4×10 kilometrin viestissä.

Lindholm on hiihtänyt kisoissa Hyvärisen kanssa samat matkat, mutta ei ollut mukana viestissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022