Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Sensuuri iski! Formula 1 tekee muutoksia nolon kohun aiheuttaneeseen sääntöön

Michael Masi kilpailunjohtaja Formula 1
AOP

Viime Formula 1 -kausi päättyi skandaalimaisella tavalla, kun Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin mestaruuskamppailuun katsottiin vaikuttaneen Red Bull -tallin painostuksella kilpailunjohtaja Michael Masia kohtaan. Nyt F1 on tehnyt päätöksen radiokeskustelujen julkisuudesta.

Formula 1 -sarjan tuoreen sääntömuutoksen mukaan F1-tallien johtajien ja osakilpailun kilpailujohtajan välisten radiokeskustelujen esittäminen sellaisenaan on kielletty kaudella 2022. Mediatietojen mukaan tallien ja kilpailujohdon välisiä keskusteluja tullaan sensuroimaan ja julkisuuteen tullaan julkaisemaan vain parhaita paloja keskusteluista viiveellä.

Raporttien mukaan Kansainvälisen autoliiton FIA:n uusi presidentti, arabiemiirikuntalainen Mohammed Ben Sulayem, on vahvistanut sääntömuutoksen. Pääsyynä muutoksen taustalla on kauden 2021 päätös-GP:n aikana julkisuudessa kuullut keskustelut, joissa oli F1:n kannalta noloa kuultavaa.

Keskusteluissa potkut saanut kilpailunjohtaja Michael Masi keskusteli tallien kanssa Bahrainin GP:n päätöskierrosten ratkaisusta ja Masin katsottiin taipuneen Red Bullin painostuksen alla. Se vaikutti ratkaisevasti Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin mestaruuskamppailun lopputulokseen.

Mediatietojen mukaan Masin tilalle on nimitetty portugalilainen Eduardo Freitas ja saksalainen Niels Wittich. Englantilainen Herbie Blash palaa kilpailujohtoon vanhempana neuvonantajana.

Toinen uudistus kaudelle 2022 ovat videotuomarit.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1