Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Sosiaalisen median tähti Logan Paul tekee taas uuden aluevaltauksen kamppailu-urheilun saralla

Logan Paul kamppailu-urheilija USA
AOP

YouTubesta pinnalle ponnistanut ja myöhemmin nyrkkeilyn parissa viihtynyt yhdysvaltalainen Logan Paul siirtyy seuraavaksi showpainin pariin.

WWE-showpainitähti The Miz hävisi World Wrestling Entertainmentin Elimination Chamber -PPV-tapahtumassa yksilöottelun Rey Mysteriolle. Miz ei ottanut tappiotansa hyvällä ja haastoi riitaa Reyn ja tämän pojan Dominik Mysterion kanssa heti PPV-tapahtuman jälkeisessä WWE:n viikottaisessa Raw-ohjelmassa.

Kun Miz isännöi Miz TV -ohjelmasegmenttiään Rawn vieraillessa Yhdysvalloissa Etelä-Carolinan Columbiassa. Rey ja Dominik keskeyttivät segmentin ja Miz vastasi tilanteeseen.

– Ehdotan nyt tätä: kohtaan teidät joukkuetoverini kanssa Wrestlemaniassa!, mies uhosi.

Tämän jälkeen Miz kertoi esittelevänsä joukkuetoverinsa. Kun joukkuetoveri osoittautui sosiaalisen median tähdeksi Logan Pauliksi, sekä yleisö että ohjelman selostajat lähes repesivät liitoksistaan Paulin tunnusmusiikin pärähtäessä soimaan.

Paul osasi ottaa kaiken irti yleisöstä ja saapui kehään suurten suosionosoitusten kera. Mies herätti kuitenkin välitöntä suuttumusta ja hämmennystä yleisössä hyökätessään Mizin kanssa Mysterioiden kimppuun ja paljastamalla samalla olevansa heel, eli pahan painijan roolissa painiva painija. Käänteen ei pitäisi olla ollut järin suuri yllätys, koska Miz on yksi WWE:n pääheeleistä.

Wrestlemania 38 järjestetään 2. ja 3. huhtikuuta. Tapahtuman yhtenä odotetuimmista otteluista nähdään siis Dominik Mysterio & Rey Mysterio vastaan The Miz ja Logan Paul.

Nyrkkeilyurallaan Paul on otellut kaksi tasapeliä ja yhden tappion.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit