Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Suomen Golfkentät Ry aloittaa merkittävän kampanjan golfin aseman parantamiseksi

golf
AOP

Suomen Golfkentät SGK Ry ja luova golftoimisto 2Up Golf Agency Oy käynnistävät kansallisen Osake on Ykkönen -liikkeen golfosakkeiden arvon ja osakepelaamisen houkuttelevuuden kasvattamiseksi.

Suomen Golfkentät SGK Ry:n ja 2Up Golf Agency Oy:n tiedotteen mukaan Osake on Ykkönen -hankkeen ideana on parantaa golfin asemaa Suomessa.

– Keväällä alkavalla PR- ja markkinointikampanjalla tullaan oikaisemaan golfbuumin myötä vääristyneitä mielikuvia osakepelaamisesta, osakkeiden arvostuksesta ja kertomaan osakepelaamisen hyödyistä ja mahdollisuuksista faktoilla. Mukana on jo 25 kenttäyhtiötä, tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteen mukaan golfosake ei ole näyttäytynyt houkuttelevana sijoituksena Suomessa pitkään aikaan. Pari vuotta kestänyt golfbuumi on osittain muuttanut tilannetta, kun golfareiden määrä on kasvanut noin 15 %. Buumin myötä kentät ovat täyttyneet, ja samalla golfosakkeen omistamiseen liittyvät edut esimerkiksi ajanvarauksessa ovat alkaneet näyttäytyä jälleen houkuttelevina.

Parin viime vuoden aikana golfosakkeita on joillain kentillä jälleen mennyt kaupaksi. Yksi kentistä, joilla osakekauppa on käynyt, on Suur-Helsingin Golf Oy. SHG:n toimitusjohtaja Jarkko Raski on tavallaan koko tempauksen idean isä. Alkunsa projekti sai sivulauseesta.

– Tästä ideasta jalostimme kokonaisen konseptin yhdessä SGK:n kanssa. Kyse on monivuotisesta liikkeestä, jossa Suomen osakekentät saavat osallistua yhtenä rintamana yhteisellä budjetilla yhteiskampanjaan osakkeen arvon ja osakepelaamisen houkuttelevuuden kasvattamiseksi.

– Luvassa on valtakunnallista ja alueellista PR:ää, keskustelun herättelyä, ansaittua mediaa ja puhuttelevaa markkinointiviestintää, 2Up Golf Agencyn toimitusjohtaja Henri Karttunen kuvailee.

Liikkeen idea on pohjimmiltaan yksinkertainen. Sen sijaan, että kenttäyhtiöt kävisivät taistoon yksin, yhdistetään voimat ja resurssit. Suuremman liikkeen ja faktapohjaisen viestinnän kautta pyritään vaikuttamaan golfareiden mielikuviin osakepelaamisesta.

– Tämän konkreettisempaa osakekenttien ja osakepelaajien etujen ajaminen tuskin voi olla, Raski kertoo.

Tiedotteen mukaan liikkeen tavoitteet ovat: 1) golfosakkeen arvon ja osakepelaamisen kasvattaminen, 2) osakkaiden eli osakkeenomistajien äänen voimistaminen ja yhteisöllisyyden ylpeyden lisääminen, 3) osakepelaajaprofiilin nuorentaminen eli osakepelaamisen trendikkyyden kasvattaminen ja 4) pinttyneiden sekä vääristyneiden mielikuvien oikaiseminen faktoilla.

– Mitä enemmän kenttiä lähtee mukaan, sitä suuremmalla suulla puhumme ja vaikutamme. Ja sitä paremmat tulokset tulevat olemaan tänä ja tulevina vuosina, Karttunen uskoo.

Mukana jo suuri määrä kenttiä

Osake on Ykkönen -liikkeeseen on lähtenyt mukaan jo yli 25 osakekenttää ympäri Suomea. Golfkentän ei tarvitse olla SGK:n jäsen. Jo nykymitoissaan liike on poikkeuksellisen laaja kenttäyhtiöiden yhteishanke. Karttunen lupaa, että kenttiä otetaan mukaan helmikuun loppuun asti.

Mukana liikkeessä ovat Golf Talma, Hirvihaaran Golf, Lakeside Golf, Suur-Helsingin Golf, Tahko Golf, Viipurin Golf, Sea Golf Rönnäs, Nurmijärvi Golf, St. Laurence Golf, Tuusula Golf, Keimola Golf, Hartola Golf, Ruukkigolf, Lahden Golf, Laukaan Peurunkagolf, Espoo Golf, Alastaro Golf, HyviGolf, Tawast Golf, Ähtäri Golf, Messilä Golf, Harjattula Golf, Uudenkaupungin Golf, Archipelagia Golf ja Iitti Golf.

– Suomen golfkentät on rakennettu muutamia poikkeuksia osakkaiden eli yksityisten ihmisten rahoilla. Osakepelaamisen tulee muuttua muuttuvan maailman mukana, mitä liikkeemme ajaa myös takaa. Siksi liike alkaa tänä vuonna ja jatkuu vuosia eteenpäin.

– Ajoitus ei voisi olla parempi, koska käytännössä kaikilla kentillä viimeiset vuodet ovat tuoneet tervetullutta puskuria kassaan ja osakepelaamisen trendi on kääntynyt varsin positiiviseksi, SGK:n toiminnanjohtaja Antti Hiltunen tiivistää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf