Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Lentopallo

Uskomaton päätös! Kansainvälinen lentopalloliitto ui vastavirtaan muuhun maailmaan verrattuna

Venäjä lentopallon EM-kisoissa
AOP

Kansainvälinen lentopalloliitto FIVB tiedotti lauantaina, että toisin kuin käytännössä kaikki muut kansainväliset liitot, se ei lähde riisumaan Venäjältä kisaisännyyksiä huolimatta maan hyökkäyksestä Ukrainaan.

Kansainvälinen lentopalloliitto FIVB tiedotti lauantaina, että vuoden 2022 miesten lentopallon MM-kilpailut, jotka alkavat 26. elokuuta, jäävät Venäjälle. Jo aiemmin liitto oli kertonut aikeistaan, mutta lauantainen tiedote oli sanomassaan erittäin suorasanainen.

– FIVB tekee tiivistä yhteistyötä Venäjän lentopalloliiton ja miesten vuoden 2022 lentopallon MM-kisojen järjestelykomitean kanssa valmistautuakseen erilaisiin maassa järjestettäviin lento- ja rantalentopallotapahtumiin, jotka etenevät suunnitellusti.

– Vaikka FIVB uskoo, että urheilun tulee aina pysyä erillään politiikasta, seuraamme tilannetta tarkasti varmistaaksemme kaikkien tapahtumiemme osallistujien turvallisuuden ja hyvinvoinnin, mikä on tärkein prioriteettimme.

FIVB ei kommentoinut vielä, aikooko se antaa mitään sanktioita Venäjälle maan sotatoimista johtuen.

Venäjällä järjestetään useita lentopallotapahtumia tällä kaudella, mukaan lukien lentopallon Nations League -viikonloput. FIVB ui päätöksellään lujasti vastakarvaan muuta urheilumaailmaa vastaan, joka on peruuttanut suuria tapahtumia Venäjällä, kuten jalkapallon miesten UEFA:n Mestarien Liigan finaalin, joka on siirretty Venäjän Pietarista Ranskan Saint-Denis’iin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo