Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan murskaavasti finaaliin! – Vastassa suuryllättäjä Kiinasta

Ronnie O'Sullivan taipui Neil Robertsonille.
AOP

Snookerissa on pelattu tällä viikolla Euroopan Mastersia Milton Keynesissä, Englannissa. Turnauksessa on nähty paljon suuria yllätyksiä, sillä maailman ehdottomista kärkipelaajista vain Ronnie O’Sullivan oli turnauksen puolivälierissä mukana.

Euroopan Mastersin loppuottelussa kohtaavat toisensa Englannin Ronnie O’Sullivan ja Kiinan suuryllättäjä Fan Zhengyi, joka kaatoi omassa välierässään Skotlannin Creame Dottin 6-4 -erin. O’Sullivan hoiteli omassa välieräottelussaan Kiinan Liang Wenbon tyylipuhtaasti 6-2 -lukemin.

O’Sullivanin ja Wenbon välinen ottelu alkoi kiinalaisen erävoitolla, mutta tämän jälkeen maailman kautta aikain kovin snookeristi O’Sullivan oli omaa luokkaansa. Snookerlegenda teki ottelussa kaksi yli sadan pisteen sarjaa. Ottelun seitsemässä erässä kahdeksasta nähtiin vähintään 50 pisteen lyöntisarja.

Turnauksessa kovat tippuivat aikaisessa vaiheessa

Euroopan Masters on ollut suurimpien suosikkien ja maailman parhaiden pelaajien osalta todella vaikea. Australian Neil Robertson aloitti turnauksen hienolla 5-0 -voitolla Alfie Burdenista tekemällä neljä sadan sarjaa putkeen ottelun alusta, mutta tippui heti toisella kierroksella Pan Junxulle 5-4 -erin.

Maailman ykköspelaaja Mark Selby kaatui avauskierroksella viime kauden komeettapelaaja Jordan Brownin käsittelyssä, joka lopulta eteni aina neljännesfinaaleihin saakka, jossa taipui välieriin edenneelle Dottille. Judd Trump selvitti ensimmäisen kierroksen haasteensa, mutta taipui Norjan Kurt Maflinille toisella kierroksella.

Kyren Wilson aloitti turnauksen voittamalla Jamie Jonesin ensimmäisellä kierroksella, mutta taipui toisella kierroksella finaaliin asti edenneelle kiinalaiselle Zhengyille.

Lopulta maailmanlistan TOP-20 pelaajista ainoastaan neljä pääsi kahdeksan joukkoon ja kymmenen kärjestä ainoastaan finaaliin edennyt O’Sullivan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut