Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen ATP-listalle uusi kärkinimi! – Acapulcon välierässä taipunut tähti nousee ohi Djokovicin

Daniil Medvedev lyö palloa Pariisissa.
AOP

Miesten tenniksessä nähdään mielenkiintoinen muutos, kun maanantaina ilmestyvällä ATP:n rankinglistalla on uusi kärkinimi. Novak Djokovic on hallinnut listaa jo useamman vuoden ajan, mutta joutuu viimein väistymään ykköspaikalta.

Tämän viikon tulokset miestenniksen ammattilaiskiertueelta tarkoittavat sitä, että Serbian Novak Djokovic joutuu väistymään ATP-listan kärkipaikalta. Djokovicin paikan ottaa kahdessa edellisessä Grand Slam -finaalissa pelannut Venäjän Daniil Medvedev.

Medvedevin nousu kärkeen varmistui Medvedev eteni Acapulcon turnauksessa välieriin Rafael Nadalia vastaan, ja Djokovic taipui Dubain ATP-turnauksen puolivälierässä Tshekin kokeneelle Jiri Veselylle.

Acapulcon ATP-500 tason turnauksen vei lopulta nimiinsä Nadal, joka kaatoi hitaalla kovalla kentällä käydyn turnauksen finaalissa britti Cameron Norrien 2-0 (6-4, 6-4) -lukemin. Nadal on pelannut tänä vuonna kolmessa turnauksessa ja voittanut ne kaikki.

Dubain turnauksessa voiton vei Andrey Rublev, joka kaatoi Djokovicin kaataneen Veselyn 2-0 (6-3, 6-4) -erin. Venäläiselle turnausvoitto oli toinen putkeen, sillä viikko sitten Rublev voitti Marseillen ATP-turnauksen. Finaalissa kaatui tuolloin Kanadan Felix Auger-Aliassime, joka ei pelannut tällä viikolla missään.

Kanadalaisen vuosi on Rublevin ja Nadalin tavoin ollut vahva, sillä 21-vuotias ATP-listan yhdeksännellä sijalla oleva lahjakkuus oli Australian Avoimissa puolivälierässä, jossa taipui Medvedeville. Auger-Aliassime voitti Australian Avoimien perään Rotterdamin ATP-turnauksen hallissa.

Viikon kolmannessa ATP-turnauksessa Chilen Santiagossa massakenttäturnauksen finaalissa kohtaavat Argentiinan nuori lupaus Sebastian Baez sekä Espanjan Pedro Martinez.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis