Seuraa meitä:

Muut

Snookerissa jättiyllätys! – Hallitseva mestari laulukuoroon jo karsinnassa!

Jordan Brown, snooker
AOP

Snookerin maailmankiertue jatkuu tällä viikolla Walesissa, jossa pelataan Walesin avoin mestaruusturnaus. Viime vuonna turnaus pelattiin Milton Keynesissä. Milton Keynesissä käytiin myös viime viikolla pelattu Euroopan Masters -turnaus, jonka voitti yllätyspelaaja Fan Zhengyi Kiinasta. Walesin avoimissa saatiin iso yllätys jo karsintavaiheeseen.

Snookerin maailmankiertueen Walesin avoin mestaruusturnaus pelataan tällä viikolla. Turnauksessa on mukana 64 pelaajaa joista suurin osa on selviytynyt turnaukseen karsintojen kautta. Turnauksen voittaakseen tarvitsee siis voittaa kuusi ottelua.

Walesin avoimissa kato kävi jo karsintavaihessa, sillä sensaatiomaisesti viime vuonna turnauksen nimiinsä vienyt Jordan Brown kaatui Mitchell Mannin käsittelyssä 4-3 -lukemin. Mann kohtaa pääsarjassa avauskierroksella Englannin Ben Hancornin, joka voitti omassa karsintaottelussaan David Lilleyn 4-1 -lukemin. Brown teki karsintaotteluun kaksi yli 50 pisteen sarjaa ja ottelun isoimman sarjan, joka oli 124 pistettä, mutta tämä ei riittänyt voittoon.

Brown kaatoi viime vuonna loppuottelussa Ronnie O’Sullivanin. Brownin voitto oli kaikille todella suuri yllätys, sillä pelaajasta ei juuri kukaan tiennyt mitään ennen viime vuoden Walesin avointa turnausta.

Turnauksen karsintavaiheessa on käynyt pelaajissa jo iso kato, sillä maailman kärkipelaajista ja huipuista Belgian Luca Brecel on muun muassa jäänyt jo ulos hävittyään karsintaottelunsa. Brecelin lisäksi Englannin David Gilbert, Robert Milkins, Tom Ford ja Martin Gould tippuivat karsinnoissa. Näiden nimien lisäksi Skotlannin tykit Anthony McGill ja Stephen Maguire jäivät karsintoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut