Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suuryllättäjä kukisti Ronnie O’Sullivanin finaalissa – “Hän on mahtava pelaaja! Uskomaton sarjanrakentaja!”

Snookerpöytä
AOP

Snookerin maailmankiertueen Euroopan Masters-turnauksen loppuottelu tarjosi hurjan väännön snookerlegenda Ronnie O’Sullivanin ja Fan Zhengyin välillä. Reilut viisi tuntia kestäneessä ottelussa nähtiin kaikki 19 erää.

Kiinan Fan Zhengyi kaatoi Ronnie O’Sullivanin hurjassa European Mastersin loppuottelussa lukemin 10-9. Kiinalainen oli läpi ottelun englantilaista edellä ja tykitti katkaisuerään ensimmäisestä mahdollisesta paikasta hurjan 92 pisteen sarjan.

– Hän pelasi huikean ottelun. Hän on mahtava pelaaja! Uskomaton sarjanrakentaja! Zhengyi pelasi läpi ottelun vahvaa turvalyöntipeliä ja ansaitsi voittonsa. Tämä voitto oli hieno juttu Kiinalle ja oli hieno olla todistamassa tätä ottelua hänen vastustajanaan, kommentoi maailman kautta aikain kovin snookeristi O’Sullivan.

21-vuotiaalle Zhengyille tämä oli miehen uran ensimmäinen ranking-turnauksen finaali. Kausi on toinen kiinalaisen ammattilaiskiertueella. O’Sullivanille ottelu oli 60. rankingturnauksen loppuottelu. Tähän turnaukseen tultaessa kiinalainen oli maailmanlistalla sijalla 81.

Ensi viikolla snookerin maailmankiertueella käydään Walesin Avoin turnaus. Turnaukseen pääsee mukaan 64 pelaajaa ja hallitseva mestari on Jordan Brown, joka kaatoi O’Sullivanin viime vuonna loppuottelussa.

Kiinalainen jatkuvasti askeleen edellä

Ottelun ensimmäinen sessio iltapäivällä oli tasainen. Iltasessioon lähdettiin tasatilanteesta 4-4, kun kumpikin pelaaja onnistui tekemään kahdeksaan ensimmäiseen erään yhteensä neljä vähintään 50 pisteen sarjaa. Tätä tilastoa Zhengyi johti 3-1 -lukemin iltapäivän jälkeen.

Illan kahteen ensimmäiseen erään nuori kiinalainen tykitti ottelun ensimmäiset sadan sarjat ja karkasi ottelussa 6-4 -johtoon. 135 pisteen sarja oli Zhengyin oma ennätys. O’Sullivan kuittasi nämä voittamalla kaksi seuraavaa erää ja ottelun viimeiselle tauolle lähdettiin 6-6 -tasatilanteesta.

Kiinalainen tuli tauolta vahvana takaisin ja karkasi jälleen kahden erän johtoon voittamalla kaksi ensimmäistä erää. Tästä O’Sullivan sisuuntui ja teki 107 pisteen sarjan kaventaen tilanteeksi 8-7. Ottelun 16. erässä kiinalaisella oli mahdollisuus karata jo 9-7 -johtoon, mutta viikon suurimmalle yllättäjälle ei tilaisuus maistunut vaan englantilainen tuli jälleen tasoihin.

Lopulta ottelussa edettiin sovinnolla kahden tasaisen erän päätteeksi ratkaisevaan 19. erään. Ensimmäisenä pöydälle pääsi kiinalainen, joka pääsi O’Sullivan missatun pussitusyrityksen jälkeen helposti punaisen jälkeen mustalle. Tämän jälkeen englantilaisella ei ollut enää asiaa veralle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut