Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ukrainan autoliitto vaatii FIA:lta rankkoja sanktioita Venäjää ja Valko-Venäjää vastaan – Suuri vaikutus myös F1:een

Nikita Mazepin Mick Schumacher Haas F1
AOP

Ukrainan autoliitto FAU on vaatinut Kansainvälistä autoliittoa FIA:ta asettamaan venäläiset kilpailulisenssinhaltijat, mukaan lukien Formula 1 -kuljettaja Nikita Mazepin, kilpailukieltoon Venäjän Ukrainaan-hyökkäyksen jälkeen.

Ukrainaan hyökännyttä Venäjää on rankaistu laajasti myös autourheilupiireissä. Formula 1 ilmoitti viime viikolla, ettei se kilpaile Venäjällä tällä kaudella ja että päätöstä tukevat kuljettajat ja tallit.

Nyt Kansainvälisen autoliiton FIA:n presidentti Mohammed Ben Sulayem kirjoitti Ukrainan autoliitolle FAU:lle tarjotakseen “täyden tukensa ja FIA:n tuen” Venäjän viime viikon hyökkäyksen jälkeen. FAU:n presidentin Leonid Kostyuchenkon lähettämässä vastauksessa liitto ilmoitti valmistautuvans “mahdollisiin FIA:n tukitoimenpiteisiin sodan jälkeisenä aikana, jolloin kaikki valtion varat ohjataan elpymiseen”.

FAU vaati myös FIA:lta useita siirtoja sekä Venäjää että sen liittolaista Valko-Venäjää vastaan, mikä myös maiden kuljettajiin eri sarjoissa. Vaatimukset sisälsivät Venäjän autoliiton ja Valko-Venäjän autoliiton myöntämien lisenssien saaneiden kilpailijoiden kilpailukiellon kilpailla kotimaansa ulkopuolella. F1:ssä tämä vaikuttaisi suoraan Haasin kuljettajaan Nikita Mazepiniin, joka kilpailee Venäjän autoliiton lisenssillä.

Mazepinin tulevaisuus on joka tapauksessa vaakalaudalla, kun Haas poisti venäläisen sponsorinsa Uralkalin autoistaan viime viikolla. Yhteistyön jatko on vielä epäselvä.

FAU vaati myös kieltoa Venäjää ja Valko-Venäjää vastaan, joka estäisi niitä järjestämästä mitään FIA:n sanktioimia tapahtumia, kieltämään niiden valtion symbolien ja lippujen käytön ja sulkemaan kaikki venäläiset ja valkovenäläiset jäsenet FIA:n ulkopuolelle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1