Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vladimir Putinia nöyryytetään! Menetti korkea-arvoisen kunnia-arvonsa Ukrainan-sodan vuoksi

Vladimir Putin presidentti Venäjä
AOP

Venäjän sotatoimet Ukrainassa on tuomittu laajasti maailmalla ja venäläisiä päättäjiä ja merkkimiehiä vastaan on jaettu erilaisia pakotteita. Nyt Maailman taekwondoliitto WT on päättänyt riistää presidentti Vladimir Putinilta hänelle myönnetyn kunnia-mustan vyön vastauksena Venäjän toimiin.

Venäjän presidentille Vladimir Putinille myönnettiin taekwondon kunnia-musta vyö vuonna 2013. Kyseessä oli yhdeksän danin musta vyö, joka on korkea-arvoisin vyöarvo, jonka taekwondossa voi saada.

Maailman taekwondoliitto WT julkaisi maanantaina tiedotteen, jossa se tuomitsi Venäjän hyökkäyksen.

– WT tuomitsee jyrkästi Ukrainan viattomia ihmishenkiä vastaan kohdistetut brutaalit hyökkäykset, jotka ovat vastoin WT:n näkemystä “Rauha on arvokkaampi kuin voitto” ja WT:n kunnioituksen ja suvaitsevaisuuden arvoja.

Lopputulema oli venäläisen kannalta tyly.

– Tämä huomioiden WT on päättänyt peruuttaa Putinille marraskuussa 2013 myönnetyn 9. danin mustan vyön.

Myös Venäjän ja Valko-Venäjän valtiot saavat sanktioita WT:ltä.

– Solidaarisuuden vuoksi Kansainvälistä olympiakomiteaa IOC:tä kohtaan Venäjän tai Valko-Venäjän kansallislippuja tai hymniä ei näytetä tai soiteta maailman taekwondo-tapahtumissa. WT ja Euroopan taekwondo-unioni ETU eivät järjestä tai tunnusta taekwondo-tapahtumia Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

– WT:n ajatukset ovat Ukrainan kansan kanssa ja toivomme tämän sodan rauhanomaista ja välitöntä loppua, liiton tiedotteessa toivotetaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön World Taekwondo (@worldtaekwondo) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit