Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Julkkisnyrkkeilijä Logan Paulilla uusi hullu urasuunnitelma: “Uskon vain, että minusta tulee hyvä johtaja jonain päivänä”

Logan Paul kamppailu-urheilija USA
AOP

Julkkisnyrkkeilijä Logan Paul on tuonut julki aikeensa pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi. Paulin mukaan hänellä on virkaan sopivia ominaisuuksia.

Sosiaalisesta mediasta julkisuuteen ponnahtanut ja sittemmin nyrkkeilykehissä esiintynyt yhdysvaltalainen Logan Paul kertoi aikeistaan asettua ehdolle Yhdysvaltain presidentiksi vuoden 2032 kampanjassa ja kertoi uskovansa, että hänestä tulisi hyvä johtaja maalle.

– Olen 26 ja voin asettua ehdolle presidentiksi 35-vuotiaana, Paul kertoi The MMA Hour -ohjelmassa.

– Se antaa minulle yhdeksän vuotta lisää tulla parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestäni ja oppia mahdollisimman paljon ihmisistä, kulttuurista, yhteiskunnasta, missä jäämme vajaaksi ja missä olemme vahvoja, Paul hehkutti.

Yhdysvaltain presidentti-instituutio on kokenut melkoista myllerrystä muun muassa presidentti Donald Trumpin jäljiltä. Paul näkee, että poliittinen pakka tarvitsisi rutkasti sekoitusta.

– Uskon vain, että minusta tulee hyvä johtaja jonain päivänä, ja mielestäni presidentin paikka tarvitsee uutta otetta.

– Mielestäni maa voisi käyttää henkilöä, joka on hieman vivahteikas, innovatiivisempi ja autenttinen, koska mielestäni monet poliitikot jäävät vajaaksi, Paul vertaili itseään kilpailijoihinsa ja edellisiin presidentteihin.

Paul ei myöskään antanut arvoa perinteiselle presidentin esiintymistavalle.

– Henkilökohtaisesti minulla on vaikeuksia katsoa, ​​koska tiedän, että luet teleprompterista ja tämän puheen on kirjoittanut sinulle kampanjapäällikkö, enkä ole sellainen, Paul tölväisi edellisiä presidenttejä.

Unelma presidenttiydestä on elänyt jo vuodesta 2020

Paul kommentoi presidenttiehdokkuusaikeitaan jo aiemmin vuonna 2020 julkaistussa Impaulsive-podcastissaan. Paul kertoi ajattelevansa, että hänen massiivinen alustansa antaa ihmisten nähdä hänet sellaisena kuin hän on, mikä ei pidä paikkaansa monien poliittisten johtajien kohdalla nykyään.

– Osa suurinta siunausta tässä rakentamassani brändissä on se, että joko rakastat tai vihaat minua sellaisena kuin olen – ei savua tai peilejä.

– Minä olen minä, Logan, ja sinä hyväksyt sen totuutena tai kiellät ja jätät minut huomiotta, mikä on täysin hienoa kummallakin tavalla, Paul kehui.

Paul innostui kehumaan itseään useammillakin ylistyssanoilla.

– Mielestäni aitoudessa on paljon voimaa, ja se on mahdollisuus ja jotain, mitä voisin nähdä itseni haluavan tehdä tuossa iässä.

– Kuka tietää, se voi tapahtua, ja minulla on suuria tavoitteita ja olen sanonut hullumpaa paskaa, yhdysvaltalainen hehkutti.

Paulin nyrkkeilyura on mediatietojen mukaan toistaiseksi jäähyllä. Hän lanseerasi uuden energiajuoman sosiaalisen median tähden KSI:n kanssa aiemmin tänä vuonna, mutta hän on sittemmin vihjannut paluuottelusta brasilialaista julkkista Whindersson Nunesia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit