Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Myös Kansainvälinen lentopalloliitto tuli järkiinsä ja rankaisi Venäjää ankarasti

lentopallo
AOP

Kansainvälinen lentopalloliitto FIVB aikoi ensin uida vastavirtaan muuhun urheilumaailmaan verrattuna ja aikoi sallia Venäjän pitää vuoden 2022 miesten lentopallon MM-kisaisännyytensä. Nyt liitto päätti kääntää kelkkansa.

Kuten aiemmin kirjoitimme, Kansainvälinen lentopalloliitto FIVB tiedotti viime viikolla, että sillä ei ole aikeita siirtää miesten vuoden 2022 MM-kisoja pois Venäjältä.

– FIVB tekee tiivistä yhteistyötä Venäjän lentopalloliiton ja miesten vuoden 2022 lentopallon MM-kisojen järjestelykomitean kanssa valmistautuakseen erilaisiin maassa järjestettäviin lento- ja rantalentopallotapahtumiin, jotka etenevät suunnitellusti.

– Vaikka FIVB uskoo, että urheilun tulee aina pysyä erillään politiikasta, seuraamme tilannetta tarkasti varmistaaksemme kaikkien tapahtumiemme osallistujien turvallisuuden ja hyvinvoinnin, mikä on tärkein prioriteettimme, FIVB pyöritteli.

Tiistaina FIVB kuitenkin tiedotti, että Venäjä ja Valko-Venäjä eivät saa enää osallistua kansainvälisiin lentopallotapahtumiin. Päätös tulee voimaan välittömästi ja on voimassa toistaiseksi.

– FIVB:n ensimmäisten päätösten johdosta virallisten tapahtumien poistamisesta Venäjältä FIVB:n Hallintoneuvosto on vahvistanut, että kaikki Venäjän ja Valko-Venäjän maajoukkueet, seurat, toimihenkilöt ja rantalentopallo- ja lumilentopallourheilijat eivät ole oikeutettuja osallistumaan kaikkiin kansainvälisiin ja maanosien kilpailuihin ja tapahtumiin toistaiseksi.

– FIVB on edelleen syvästi huolissaan Ukrainassa meneillään olevasta sodasta ja sen kauhistuttavasta vaikutuksesta niin monien elämään ja on täysin solidaarinen lentopalloyhteisön ja Ukrainan kansan kanssa ja toivoo vilpittömästi, että rauhanomainen ratkaisu löydetään pikaisesti, FIVB hyvitteli aiempia puheitaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo