Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Myös salibandyssä jaettiin ankaria Venäjä-sanktioita

salibandy
AOP

Kansainvälinen salibandyliitto IFF ilmoitti tiistaina päätöksestään asettaa Venäjän salibandyliitto NFFR ja Valko-Venäjän salibandyliitto kansainväliseen kilpailukieltoon.

Kansainvälisen salibandyliiton IFF:n tiedotteen mukaan sekä Venäjän että Valko-Venäjän salibandyliitot on suljettu toistaiseksi kansainvälisestä salibandytoiminnasta. Venäjällä ja Valko-Venäjällä ei järjestetä salibandyyn liittyviä tapahtumia pelikiellon aikana, eivätkä Venäjän tai Valko-Venäjän edustajat saa osallistua mihinkään IFF:n kilpailuihin, tapahtumiin tai kokouksiin keskeytyksen aikana.

Tämä sisältää urheilijat ja pelaajat tuleviin turnauksiin, kuten salibandyn MM-karsintatapahtuma toukokuun lopussa, johon Venäjän joukkueen oli määrä osallistua.

IFF kertoi tiedotteessaan, että liitto näki oleelliseksi liittyä kansainväliseen pakoterintamaan Venäjää ja Valko-Venäjää vastaan.

– IFF ja IFF:n Keskusjohtokunta uskovat, että on arvokasta tehdä tämä päätös ja osoittaa solidaarisuuttamme Ukrainaa kohtaan ja tuomita Venäjän hyökkäys, tiedotteessa painotettiin.

Ukrainan tilanne huolettaa myös salibandypiireissä.

– IFF:n huolenaihe on Ukrainan kansa, ja olemme suorassa yhteydessä Ukrainan salibandyliittoon tarjotaksemme tarvittavaa tukea ja auttaaksemme heitä osallistumaan tulevaan salibandyn MM-karsintatapahtumaan toukokuussa.

IFF yhtyy myös kansainväliseen toiveeseen sodan pikaisesta lopusta.

– IFF on solidaarinen Ukrainaa ja Ukrainan salibandyliittoa kohtaan ja toivoo rauhanomaista ratkaisua tähän konfliktiin.

Sekä Venäjä että Valko-Venäjä on suljettu lähes järjestäen kansainvälisten urheilutapahtumien ulkopuolelle maiden Ukraina-hyökkäyksestä johtuen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy