Seuraa meitä:

Muut

Snookerissa jälleen jättiyllätys! – Kotiyleisön suosikki laulukuoroon

Snookerpöytä
AOP

Snookerin maailmankiertueen Walesin avoin mestaruusturnaus vaati jälleen yhden huippupelaajan kohtalon ensimmäisellä kierroksella. Tällä kertaa maailman ehdottomista huippupelaajista kotiyleisön suursuosikki lensi laulukuoroon Norjan ykköspelaajan käsittelyssä.

“Walesin pussituskone” lempinimeä kantava kolminkertainen maailmanmestari Mark Williams tippui heti Walesin avoimen mestaruusturnauksen ensimmäisellä kierroksella jatkosta. Avauskierroksen ottelussa Norjan ykköspelaaja Kurt Maflin oli parempi 4-3 erin.

Ottelussa norjalainen oli huomattavasti kotiyleisön suurta suosikkia vahvempi. Maflin voitti ensimmäisen erän 82-15 -lukemin. Toisessa erässä Williams iski ottelun ensimmäisen 50 pisteen sarjan ja otti tämän nimiinsä, mutta Norjasta puhalsi kylmä tuuli. Maflin teki kahteen perättäiseen erään yli 50 pisteen lyöntisarjat ja karkasi 3-1 -erissä johtoon.

Walesilainen tuli ottelussa vielä tasoihin, mutta ei hyvästä mahdollisuudesta huolimatta saanut ratkaistua ottelua katkaisuerässä, vaan Maflin vei sen nimiinsä 78-13 -lukemin tekemällä ottelun suurimman lyöntisarjan 74 pisteellä.

Viime viikkoina norjalainen on ollut oivassa pelivireessä, sillä Euroopan Mastersissa Maflin eteni aina kolmannelle kierrokselle kaatamalla Andrew Higginsonin sekä Judd Trumpin. Kolmannella kierroksella tuli kuitenkin seinä vastaan, kun Skotlannin Anthony McGill oli parempi 5-3 -lukemin.

Walesissa norjalainen kohtaa toisella kierroksella jälleen skotlantilaisen pelaajan, kun Scott Donaldson tulee vastaan. Donaldson kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Walesin Andrew Pagettin 4-0 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut