Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-presidentti ei laske Conor McGregoria ulos mestaruusotteluspekulaatioista: “Se riippuu siitä, kuka mestari on”

Dana White UFC
AOP

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n johtaja Dana White kommentoi lempiottelijansa Conor McGregorin mestaruusottelutilannetta tiistaina. Whiten mukaan vielä moni asia on auki kevyen sarjan mestaruuskuvioissa.

Irlantilaisen vapaaottelutähti Conor McGregorin UFC-ura on tällä hetkellä risteysvaiheessa. McGregor on tällä hetkellä kärsinyt kolme tappiota neljässä viimeisessä ottelussaan. McGregor kuuluu silti lajin ehdottomiin huippuihin ja UFC-organisaation kärkinimiin.

UFC:n puheenjohtaja Dana White kommentoi, että vaikka McGregorin viimeaikainen vire onkin ollut surkea, on miehellä paikkansa edelleen mestaruusspekulaatioissa.

– Se riippuu siitä, kuka mestari on. Mestarilla on myös sananvaltaa tässä. Kuka on mestari, kun McGregor tulee takaisin? Ja mitä he haluavat tehdä? Jos katsot Charles Oliveiraa, niin jos se on vielä Oliveira, kun hän tulee takaisin, ehkä Oliveira haluaa Conorin. Kuka tietää? Minä en tiedä. Katsotaan mitä tapahtuu, White pyöritteli.

Oliveira puolustaa kevyen sarjan mestaruuttaan Justin Gaethjeä vastaan UFC 274:ssä 7. toukokuuta Yhdysvaltain Arizonan Phoenixissa. Samaan aikaan McGregor on toipumassa viimeisimmästä ottelustaan Dustin ​​Poirierin kanssa, jolloin hän kärsi vakavan jalkavamman avauserässä. Lisäksi UFC:n kevyt sarja on todella laadukas ja pullollaan innokkaita ottelijoita, jotka himoitsevat mestaruusottelumahdollisuuksia.

– On monia muuttujia, joiden on yhdistyttävä, jotta hän voi palata ja taistella. Numero yksi on terveys ja hänen jalkansa. Sitten kun se on 100 prosenttia, alamme selvittää, minne hän menee. Koska monet näistä – olemme sopineet otteluita aina kesäkuun 18. päivään asti.

– Kun hän on 100-prosenttisesti valmis lähtemään, otamme hänestä selvää ja katsomme, mikä on kevyen sarjan tilanne, ja selvitämme hänen tilanteensa, White taustoitti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit