Seuraa meitä:

Kamppailulajit

Entistä UFC:n raskaansarjan mestaria syytetään murhan yrityksestä – Oli vuosia vapaaottelun kärkinimiä

Cain Velasquez vapaaottelija showpainija USA
AOP

Yhdysvaltalainen Cain Velasquez, entinen UFC:n raskaansarjan mestari, pidätettiin maanantaina epäiltynä murhan yrityksestä ja määrättiin Yhdysvaltain Kaliforniassa Santa Claran piirikunnan vankilaan. Asiasta tiedotti San Josén poliisilaitos tiistaiaamuna.

Poliisin tiedotteen mukaan 39-vuotiasta Cain Velasquezia pidetään vangittuna ilman takuita. Hänen oikeudenkäyntipäivänsä on keskiviikkona.

San Josén poliisilaitos ilmoitti maanantai-iltana, että San Josén kaupungissa Monterey Highwayn ja Bailey Avenuen risteyksen lähellä oli ammustelua. Poliisin mukaan yhtä aikuista miestä ammuttiin ainakin kerran ja hänet kuljetettiin sairaalaan ilman hengenvaarallisia vammoja. Tiistaina poliisi tunnisti Velasquezin ampujaksi.

– Tämän tapauksen motiivit ja olosuhteet ovat edelleen tutkinnan alla, San Josén poliisi kertoi Twitter-tilillään.

Velasquez on kaksinkertainen entinen UFC-promootion raskaansarjan mestari ja piti hallussaan titteliä vuosina 2010 ja 2011 ja sitten taas vuosina 2012-2015. Miestä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista raskaansarjan ottelijoista. Velasquez lopetti vapaaottelu-uransa vuonna 2019 ja on valmentanut sen jälkeen pitkäaikaisella salillaan, American Kickboxing Academyssa San Joséssa.

UFC-uransa jälkeen Velasquez aloitti showpainin ensin Meksikossa  ja sen jälkeen maailman suurimmassa promootiossa, yhdysvaltalaisessa WWE:ssä. WWE vapautti hänet korona-pandemian alkaessa vuonna 2020, mutta jatkoi uraansa meksikolaisessa Lucha Libre AAA Worldwide -promootiossa joulukuussa. Tietojen mukaan hänellä oli myös aikeita jatkaa showpainiuraansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit