Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Golf

Ei enää asiaa viheriöillekään – Venäjä ja Valko-Venäjä jäämässä täysin yksin urheilumaailmassa

golf
AOP

Golf asettui torstaina samaan rintamaan muun urheilumaailman kanssa ja löi ovensa säppiin venäläisiltä ja valkovenäläisiltä urheilijoilta.

Euroopan golfliiton EGA:n puheenjohtajan Jan Hubrecht kertoi liiton kannan torstaisessa lausunnossaan.

– Puhuin viime perjantaina puhelimitse Ukrainan golfliiton johtajan kanssa ja ilmaisin kaikkien EGA:n jäsenten puolesta suuren suruni heidän epätoivoisesta tilanteestaan.

– Vaihdoin sen jälkeen sähköpostit heidän kanssaan. ja toivotin kaikille hyvää näinä pimeinä päivinä ja muistutin heitä ne monista ilon hetkistä, joita heidän pelaajansa, toimihenkilönsä ja perheenjäsenensä antoivat meille kaikille, sekä ystävyydestä ja toveruudesta, josta kaikki nauttivat.

EGA:n päätös Venäjän ja Valko-Venäjän kohtalosta golfpiireissä oli selvä.

– Eilen illalla 2. maaliskuuta 2022 EGA:n Toimeenpaneva komitea kutsui koolle erityiskokouksen ja totesi, että EGA tukee täysin Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n suosituksia, eikä siksi anna Venäjän ja Valko-Venäjän joukkueiden, henkilöiden ja toimihenkilöiden osallistua EGA-tapahtumiin tänä vuonna. Voin myös vahvistaa, että näissä kahdessa maassa ei ole suunniteltu EGA-tapahtumia.

Maailman golfliitto IGF oli samoilla linjoilla

Maailman golfliitto IGF julkaisi myös torstaina oman tiedotteensa aiheesta. Se toisti samaa sanomaa EGA:n tiedotteen kanssa.

– IGF on surullinen Ukrainan tapahtumista ja tukee yhdessä olympialiikkeen kanssa rauhanpyyntöjä. IGF uskoo, että urheilu voi edistää rauhaa ja yhdistää urheilijoita ja maita murtamalla esteitä ja luomalla ymmärrystä kulttuurien välille.

Kurinpitotoimet olivat yhtä lailla yksiselitteiset.

– IGF tarkasteli huolellisesti IOC:n suosituksia toimista, joihin on ryhdyttävä Venäjän ja Valko-Venäjän hallitusten olympiarauhan rikkomisen johdosta, IGF on kuitenkin päättänyt toimia suositusten mukaisesti solidaarisuuden vuoksi olympialiikkeen kanssa ja suojellakseen maailmanlaajuisen järjestön koskemattomuutta.

– Urheilukilpailujen ja kaikkien osallistujien turvallisuuden vuoksi IGF ei kutsu tai salli Venäjän ja Valko-Venäjän urheilijoiden ja toimihenkilöiden osallistumista IGF:n toimivallan alle kuuluviin kansainvälisiin kilpailuihin, mukaan lukien vuoden 2022 amatöörijoukkueiden MM-kilpailut.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf