Seuraa meitä:

Formula 1

Red Bullin F1-talli pitää kynsin hampain kiinni kultakimpaleestaan

Max Verstappen F1-kuljettaja Red Bull
AOP

Formula 1:n maailmanmestaruuden huippujännittävällä tavalla viime kaudella napannut hollantilainen Max Verstappen jatkaa vielä pitkään Red Bullin F1-tallissa.

Uransa ensimmäisen Formula 1 -maailmanmestaruutensa kaudella 2021 Max Verstappen on allekirjoittanut pitkäaikaisen jatkosopimuksen, joka pitää 24-vuotiaan hollantilaisen yksinoikeudella Red Bullin F1-tiimissä kauden 2028 loppuun asti.

Verstappen riemuitsi jatkosopimuksestaan.

– Nautin todella Oracle Red Bull Racing Teamiin kuulumisesta, joten kauteen 2028 saakka jääminen oli helppo päätös. Rakastan tätä tiimiä ja viime vuosi oli yksinkertaisesti uskomaton. Tavoitteemme siitä lähtien, kun tulimme yhteen vuonna 2016, oli voittaa mestaruus ja olemme tehneet sen, joten nyt on kyse auton ykkösasemasta pitkällä aikavälillä.

Red Bullin toimitusjohtaja ja tiimipäällikkö Christian Horner jakoi ykköstykkinsä riemun.

– Maxin jatko Red Bullin kanssa kauden 2028 loppuun asti on todellinen aikeenilmaus. Keskitymme välittömästi Maxin maailmanmestaruuden säilyttämiseen, mutta tämä sopimus osoittaa myös, että hän on osa tallin pitkän aikavälin suunnittelua. Red Bull Powertrains -osaston työskennellessä kohti uusia moottorisääntöjä kaudelle 2026 halusimme varmistaa, että meillä on ruudukon paras kuljettaja tälle autolle.

Verstappenin uusi viisivuotinen sopimus kestää kauden 2028 loppuun ja on lisäys alkuperäiseen kauteen 2023 jatkuneeseen sopimukseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1